Visa ett inlägg
Gammal 2016-10-27, 22:38   #4
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Knappast någon läggmatch, jag förlorade också pengar på Warriors fiasko men man behöver inte tro att det är något fusk inblandat för det.

Spurs är ligans andra eller tredje bästa lag och även om Warriors på pappret är överlägsna så kan det inte stämma varje match.

Vi som såg matchen kunde se hur Spurs spelade nästan perfekt och Spurs har en otroligt hög nivå vilket dom visat i många år. Det i kombination med att Warriors inte alls kom igång gör att det blev en liten skräll i premiären.

Inte lätt att få allt att stämma på en gång med Durant i laget. Även om försäsongen var otroligt övertygande så är ju Spurs i premiären en helt annan nivå av motstånd. Det är som sagt bästa laget mot 2:a/3:e laget och skillnaden är inte så stor som en del tror.

Sen är det inte ovanligt att det rinner iväg i NBA när det ena laget får allt att stämma samtidigt som motståndarna inte får något att stämma och nästan så var det här.

Vad hade då Spurs eller ens något lag att tjäna på att visa sina "ess" i premiären om man ska resonera så?

Skulle inte påstå att Warriors blandar och ger med sina insatser, dom slog ju trots allt nytt NBA rekord förra säsongen med 73 vinster på 82 grundseriematcher och stabilare än så har aldrig något annat lag varit.

Warriors vet att inga titlar vinns i oktober och kommer inte gråta över denna förlusten. Om något så blir dom nog bara mer motiverade och får mer press på sig efter att förlorat premiären eftersom folk har snackat att dom ska vara så överlägsna. Warriors kom ner på jorden efter allt dream-team snack och det kan bli synd om Pelicans imorgon som får smaka på ett revanschsuget Warriors.

Alla som följer NBA vet att Spurs är kapabla att slå alla lag. Ett topplag som fick allt att stämma i kombination med att Warriors själva är dåliga är vad som krävs för att Warriors ska förlora. Det lär inte ske många gånger till denna säsongen...
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
sskssk (+24)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat