Visa ett inlägg
Gammal 2016-11-07, 06:51   #1
Morgan007
 
Reg.datum: jun 2016
Inlägg: 572
Sharp$: 1712
Standard

Mr. Green - nu med oddsbonus (500 kr riskfria spel)


Mr. Green öppnade sin sportsbook för några månader sedan, nu har de äntligen (?) ett välkomsterbjudande: Satsa 250 kr så får du 2 stycken 250 kr riskfria spel (där insatsen inte betalas tillbaka).

Verkar köra samma oddsleverantör som Unibet och Leovegas. Men för oss som gillar bonusar har jag svårt att se argumentet mot att plocka den här bonusen: Svensk, seriös sida och enkel bonus.

Kommer testa att spela lite där framöver för "dutching" mot andra bonusar, så får vi se om de kommer ge mig fler erbjudanden

https://casino.mrgreen.com/sv-SE/promotions

Citat:
Oddsbonusen – Mr Greens spektakulära odds
Fotboll, tennis, hockey… Oavsett vad din favoritsport är, kan du hitta och spela på det hos gentlemannen bland bookmakers.
Och finns det bättre sätt att börja din sportresa än med riskfria spel?
Gör din första insättning på 250 kr eller mer. Satsa minst 250 kronor på odds över 1,8 – Vilken sport du satsar på är helt upp till dig!

Ditt konto kommer då att bli tilldelat 2x 250 kr riskfria bet.

Dina riskfria bet kommer att aktiveras med 7 dagars mellanrum och ditt första riskfria bet aktiveras så fort ditt första bet har blivit slutfört, dvs när matchen har blivit färdigspelat och du har ett resultat på din kupong.

Om inte det var nog aktiverar du också 20 dagar med 5 Freespins om dagen att glädjas åt i en mängd olika spelautomater – 100 Freespins till alltså!
Morgan007 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat