Visa ett inlägg
Gammal 2016-11-09, 23:17   #238
Emeffeff
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2155

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av BroderH Visa inlägg
En svår division som det har utvecklat sig. Packers var klara favoriter på förhand men har inte kommit upp i den klass man kan förvänta sig. Har ju dessutom en del skador på offense, främst bland running backs.

Vikings började ju grymt men har sett bedrövliga ut framåt på slutet.

Lions har flugit lite under radarn till 5-4 men är i grunden ett sämre lag än ovanstående två tycker jag.

Bears kan vi räkna bort.

Tycker att Packers har ett lite lättare schema kvar men är å andra sidan en match efter Vikings. Inte alls omöjligt att hela divisionen avgörs när dom möts i näst sista omgången. Jättesvårt att sia om utgången när båda är ur form för närvarande. Känns som en coin-flip just nu enligt mig. Tvingas jag välja någon sida så väljer jag Vikings (även om jag trodde att Packers skulle vinna Super Bowl innan säsongen).
Ja, Rodgers har ju sett värdelös ut i vissa matcher men ser ut som han kommit igång nu på slutet iaf. Vikings helt motsatt formkurva även om de hade en del motflyt mot Lions senast. Spelet jag sitter på är Lions till 300 gånger som har sjunkit till 5 nu efter vinsten senast. Det känns dock som de har haft mycket tur och jämfört med Vikings och ffa Packers så känns de klart sämre som du säger. Å andra sidan så har de tre hemmamatcher på de fyra kommande efter bye-week och möter bl.a. Jags och Bears. Lite vanskligt att sälja nu om de bara gör det någorlunda bra sen i de matcherna.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat