Visa ett inlägg
Gammal 2016-12-06, 22:18   #2
jpasweden
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 53
Sharp$: 88

jpasweden 2016
Stats: 12 - 9 - 0
ROI: 105.20%
Vinstprocent: 57.14%

Standard

SPEL #1
Buffalo Sabres - Edmonton Oilers
val: Över 5.5 mål
Odds: 2,10 (comeon)
Insats: 200,00 SEK


Man kan gott diskutera den här matchen till bägges favör eller helt enkelt anta en målsnål match och något stängd. I det här fallet är jag inte inne på någon målsnål utgång.

Edmonton som jag på förhand av säsongen rankat betydligt högre än tidigare, och givetvis.. det är en ganska logisk tanke med tanke på hur laget handlat/tradat inför säsongen. För första gången på många är ser jag ett lag som faktiskt kan börja skapa problem för giganterna i serien. Jodå, "alla slår alla" är fortfarande en skriven NHL-regel vilket också gör den oerhört svårtippad.

Skador Buffalo: Bogosian,Deslauriers,Gorges,Kulikov (Fedun? day to day)
skador Edmonton: Davidson,Gryba,Nurse,Pakarinen


av skadorna att dömma ser jag Edmonton som lyckligast inför kvällen, finns et par avbräck som stör, men ingenting som bekymrar mina offensiva värderingar av laget.

Buffalo kommer med fin form (trots ett par nederlag i det sista)
Defensiven har fungerat helt ok i det sista, men det har varit värre med målskyttet.

Edmonton som sist åkte på en 1-2 förlust mot Minnesota (OT) hade dessförinnan 2 segrar och har sett til dom 5 senaste 2/5 Ö 5.5 mål.

Jag tycker att oddsen är missvisande för natten, även om Edmontons offensiv kanske blivit något svagare, och istället defensiven förbättrad ser jag edmonton som ett fartfyllt motstånd.

Ofast jämna matcher lagen emellan även om undantaget kom sist (2-6 buffalo) innan dess uddamålsegrar.

Mycket i NHL går på magkänsla,och även om den statistiska biten talar för en ganska målsnål match är jag övertygad om det motsatta.

Tror dette uppgör skiljer sig från tidigare år då man haft lägre ambitioner, och jag har svårt att se Edmonton stå lågt för att förlita sig på defensiven.

Tycker att kvällens/nattens match talar för Edmonton seger 4-2,4-3, men jag kan inte helt känna mig trygg på defensiven/formen laget har,trots dess förbättring.
Mitt värde ligger på överspelet 5.5

Senast redigerad av jpasweden den 2016-12-06 klockan 23:55.
jpasweden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat