Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2016-12-11, 22:11   #751
fireas
 
fireass avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Sverige
Inlägg: 843
Sharp$: 1507
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mwickholm Visa inlägg
Du kan ju börja med att ha en liten summa på börsen och köra ett bolag. Behövs det fyller du på, annars kör du vidare på det du redan har inne. Det är bara onödigt att sitta inne med väldigt stora summor om du bara kör ett bolag i taget tycker jag.
Håller med men "risken" finns att man behöver ha allokerat iallafall 20k då man annars kan "fastna" i ett scenario som jag tidigare nämnde.

Citat:
Ursprungligen postat av Morgan007 Visa inlägg
Du bör också välja de enklare och mindre bonusarna först om du har begränsad bankrulle. Börjar du med Paf, Expekt, Betclic, Mr Green och Ladbrokes har du rätt snart typ 2500 till i kassan. Då skulle jag köra Betssongruppens tre bonusar och Unibet så har du närmare 6000 i vinster och kan krångla dig igenom tex Co-gamings 4 bonusar och Bethardbolagens 3 bonusar
Vet inte om vi tänker likadant men tar man de små bonusarna så krävs såklart en mindre BR för att få ut de. Men oavsett när du går på de större bonusarna på 1000-2000kr så kommer man att stå inför samma situation som jag nämnde tidigare vilket bör betyda att när man väl kommer dit så behöver man mycket mer cash till sitt förfogande på börssidan i de fall du vinner hos spelbolagen. Annars kan man "fastna" och inte få över sina pengar till börsen.

Senast redigerad av fireas den 2016-12-11 klockan 23:05.
fireas är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat