Visa ett inlägg
Gammal 2016-12-12, 16:33   #12
jocklon
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 403
Sharp$: 5165
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hugotheboss Visa inlägg
Volstead från framspår är en annan häst, på samma sätt som skillnaden mellan Haugstad och Goop. Angående Untersteiners så kan det ju va kul att se om Johan ska få för sig att vinna på V75 i år...
Tror inte det har att göra med om han fram eller bakspår, däremot vilket huvudlag han har. På med det helstängda så är han ju galet mkt bättre. Däremot använder han väl det väldigt sällan och ett framspår nu borde väl öka chansen för det huvudlaget däremot, men kanske inte över full väg!?

Spring Erom såg ju smällfin ut senast. Veckans bästa platsspel tror jag är funnet!

Ang Thaiger Exclusive så tror jag han hade vunnit detta loppet fram och baklänges för 2 veckor sedan när det inte rådde barfotaförbud. Nu är han mer svårbedömd eftersom han höjde sig rejält hos Peter som uteslutande kört barfota. Dessutom gick han alltid med skor runt om i tidigare regi.

Kan bli ett väldigt passande lopp för sylvester america denna gång i V75-7, detta är ju en riktigt speedkula som alla spelare har tröttnat på vid detta laget. Han möter ju många vrålstarka hästar denna gång vilket borde tala för tempo. Ingen i loppet besitter samma speed iaf. Farlig att glömma på lördag.
jocklon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat