Visa ett inlägg
Gammal 2010-07-25, 23:08   #574
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

ATP Los Angeles

Fish - Becker 2 4,56 @ pinnacle (6/10)

Fish gjorde det otroligt imponerande i Atlanta, där han vann efter att ha besegrat både Isner och Roddick på vägen. Fish är mycket bättre tränad nu än förra året, och gör en nystart mot toppen. Fish var ju som vissa kanske kommer ihåg i finalen i Indian Wells 08 där han slog Federer i semin, så kapacitet finns ju tveklöst.

Fish avbröt dubbeln pga skada i foten i Atlanta, och har också haft problem med ryggen. Nu spelade han finalen mot Isner i söndags kväll svensk tid och ska spela sin första match i LA ganska exakt två dagar senare, vilket gör att han får lite tid läka sin sår.

Han ställs mot Benjamin Becker från Tyskland, som har en riktigt hård förstaserve och en riktigt tung forehand. Nackdelen är hans ostabila backhand, och att han är väldigt beroende av sin förstaserve för att vinna matcher, då han har problem då han blir styrd i spelet.

Becker är alltid att räkna med på snabbare underlag med sin serve, och mot en sliten Fish bör chansen tveklöst vara god till seger. Fish har spelat bra i flera turneringar på raken nu, men han brukar nästan alltid ha en "down" period efter det.

Senast redigerad av Luckystrike den 2010-07-26 klockan 15:56.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat