Visa ett inlägg
Gammal 2017-01-04, 09:35   #11
Fidus
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fagerdahlen Visa inlägg
Spikarna denna omgång blir följande

avd. 2 Fighting Bax
avd. 7 Valentino Strix

Ett av låsen: avd 4. Mellby Collector, Petter Rags & Paparazzi M.


Om ni garderar i avd 8 så tycker jag inte att ni ska missa Dedes Mythical
Spikarna gillas i grunden. De ger rejält klassintryck för sin klass.

Själv ska jag ha 6 Scarlets Mirakel och 7 Raggae Hall med mot Fighting Bax. FB har en hel del galopper i raden och verkar bli storis denna gång.
Scarlets M har alltid hållits högt som årgångshäst och här misstänker jag att vid laddning kan det bli tal om spetsposition när körningen lagt sig? Vid bra stallrapporter sätter jag den hästen som A-häst på mitt reducerade system.
Raggae Hall är en favorit för mig och en av få jag i princip alltid lirar. Lär gå bra till slut med sina stora kliv över upploppet denna gången med. Kanske ej kan konkurrera med snabba och bra hästar idag?
1 Ramboldo Jet hade tur vid vinsten mot halvdana hästar och såg seg ut senast. Sämre med skor på alla hovar? Schas!

I fallet Dedes M instämmer jag helt.
Har inte Swiss Account varit väldigt svag i sina senaste starter? Slagen för tidigt? Avklädd utav Well Done La Marc näst senast, som Dedes M knäppte av enkelt till slut i WDLM:s efterföljande start.
Senast var SA totalt utan kraft till slut och blek värre. Nja.Schas!
Evening Prayer är väl lite utav en barfotahäst?

Ditt lås gillar jag med de 3 till synes mest vettiga aspiranterna av framspårshästarna. Det är min känsla att det handlar om det iallafall.

Avd 3:

Om danskan 7 Unique Sisa kan jag säga att hon är en personlig (spel-)favorit för mig. En liten speedkula som blivit ännu bättre i nya regin JD. Nuförtiden är det en högre klass som gäller för henne än när jag började på att följa. Jag vet inte om hon matchar dagens klass med sin lilla kropp, men lär avsluta fint. Jag streckar en till synes välmående och formstark häst. Hennes kapacitet mot dessa djur? Det lär vara full spänst in mot linjen och benen lär gå som trumpinnar över upploppet. 7%

Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat