Visa ett inlägg
Gammal 2017-01-07, 21:21   #215
Viroid
 
Viroids avatar
 
Reg.datum: jan 2012
Inlägg: 2 896
Sharp$: 16080
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Espo Visa inlägg
Två månader gått med reducerat. Plus hittills efter ett par vinster i klassen 5-10k, men inte varit riktigt nära några stora pengar hittills. Jobbar fortfarande på att utveckla min reduceringskunskap och få så effektiv reducering som möjligt.

Har en fråga gällande dagens omgång. Hade Drabant Hornline som A-häst. Hade 6 hästar på ramen och Svart Kronos om 7e rank, så den går in som reserv tar jag för givet då inställningen var reserv= nästa rankad. Hade Sebastian Journey som andra rankad och B-häst. Tog han över Drabant Hornline:s plats som A-häst?

Sen har jag även en fråga när det gäller antal 6or när man missar 7an. Har väl haft 6rätt 4-5 gånger under dessa månader och varje gång har det bara gett mig 1st 6a. Idag hade jag krav 3 A-hästar, max 2st C-hästar och slutligen max 1st D-häst. Satte 3st A-hästar, 1st B-hästar, 1st C-häst och 1st D-häst. Loppet jag rök på hade jag som sagt 6st hästar. Om jag fyller alla kraven och ändå bara får 1st 6a, så är min fråga, kan man få mer än 1st 6a när man spelar reducerat med jokern? Och vad är det i så fall som styr?
Reserver sätts ju på kupongnivå, och därför är det inte någon som direkt "övertar" platsen för en struken A-häst, utan det beror på hur kupongen såg ut. Var bara A-hästen streckad på kupongen så går nästa rankade in. Om A-hästen var streckad tillsammans med t.ex. två B-hästar, så kommer den fjärderankade in i bilden. Den sjunderankade kommer bara med i bilden på de kuponger där du har alla hästar streckade. Alternativet vore att den sjunderankade alltid var reserv för allt, men ingen vill väl ha den sjunderankade som reserv om A-hästen blir struken? Att försöka rätta ett reducerat system som har drabbats av strykningar med någon slags mall är knepigt. Har du enkla villkor fungerar det väl något så när, men inte annars.
__________________
Alternativet till utveckling är förr eller senare avveckling.
Viroid är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat