Visa ett inlägg
Gammal 2017-01-11, 22:58   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 657
Sharp$: 22580

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Statement game!


Ingen lycka alls igår på reken. Bulls släpper på alla spärrar utan stjärnorna och får till det direkt mot Wizards men det är tillslut hemmalagen som efter en sen vändning vinner med 2 poäng men det är ju för lite för vårat spel på -5.5. Kvällens största skräll står Bucks för som vinner borta mot Spurs med 107-109 efter en sen vändning och det faktumet att Giannis saknades för Bucks gör segern ännu mer otrolig, en av säsongens största skrällar. Giannis startade matchen men kände sig sjuk och spelade inte länge och gjorde heller inga poäng. Denna förlusten kommer Spurs spelarna få höra om ett antal gånger från coach Popovich, man ska inte förlora på hemmaplan mot Bucks som saknar sin bästa spelare men i sportens värld kan allt hända vilket också är tjusningen med det hela.

Dagens rek blir följande:


Spel Nr1:

Knicks -2.5 @ 2.11 (sbobet) ... Insats: 6 Units

Motivering:

Jämför man lagen och spelare för spelare så är det här en otroligt generös lina vi får av bolagen eftersom Knicks normalt är flera klasser bättre än 76ers. Anledningen till att linan är så låg är för att Knicks är i urusel form men jag tror att detta är en statement game för Knicks där man både vill och måste visa upp ett bättre spel, annars är botten nådd och dit vill såklart ingen.

Knicks har värvat en hel del inför säsongen och ska vara ett bättre lag än ifjol vilket förhoppningsvis ska leda till slutspel. För några veckor sedan var man 16-13 och låg på slutspelsplats, nu har man tappar det till 17-21 efter att ha förlorat 8 av sina senaste 9 matcher och man är utanför slutspel. Lagets stora nyförvärv Derrick Rose kommer tillbaka och startar nattens match efter att han saknades senast. Fjolårets succéspelare Porzingis har också han gjort comeback ganska nyligen från skada och tillsammans med Carmelo Anthony så har Knicks här en stark trio som är samtliga skulle gå rakt in och vara bästa spelaren i 76ers.

76ers är ett ungt lag under ombyggnad som ifjol var ligans klart sämsta lag. Till i år så förväntades man vara lite bättre vilket man också varit med sitt nuvarande 10-25 record så har man redan lika många vinster som man hade på 82 matcher ifjol. Man är dock fortsatt ett av ligans sämsta lag, skillnaden nu är att man inte är solklart sämst utan iaf kan mäta sig med några andra dåliga lag. 76ers är på väg åt rätt håll med sitt unga lag men det tar några år innan man kan närma sig något slutspel och man är inte i närheten av den kvaliteten nu.

Knicks är nu skadefria och fulltagliga så man måste börja vinna igen. 76ers är den lättaste motståndaren man haft på flera veckor och det måste till en seger här om det inte ska börja bli uppror i New York. 76ers är också ligans sämsta hemmalag så här långt vilket bör öka chanserna att Knicks ska ta en enkel seger här.

Jag tror Knicks kommer ge allt i denna matchen och vinner man inte här kommer krisstämplarna hagla på laget, en vinst här kanske kan ta laget åt rätt håll och närma sig slutspelet igen. Kvalitetsskillnaden mellan lagen är stor och när jag då också tror att motivationen bör vara på topp hos Knicks så är det enligt mig goda chanser att man vinner enkelt här!Då är jag klar för idag. Önskar er alla en härlig onsdagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
smak (+5)
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat