Visa ett inlägg
Gammal 2017-01-14, 19:30   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 259
Sharp$: 22092

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tidig lördags NBA!


Gårdagens 2 NBA rekar slutar med 3 vinster på 4 spelval vilket resulterat i 1 vinst och 1 förlust på dubblarna vi hade.

Hornets inledde med att göra oss besvikna då man inte alls spelar bra mot 76ers. Matchen var jämn i perioder och Hornets kom ikapp ett antal gånger men det var 76ers som avslutade bäst och vinner därför.

Cavaliers har inga problem att vinna enkelt med 12 poäng mot Kings. Ledningen var 17 poäng redan efter 1:a quartern och över 20 poäng flera gånger för Cavs som nu är back on track inför supermötet med Warriors på måndag!

Bucks har väl heller inte dom några problem att vinna mot ett fritt fallande Heat. Bucks öppnar starkt och leder med 12 poäng redan efter 1:a quartern, en ledning som sedan var 20+ flera gånger under matchen innan Heat kommer tillbaka lite i slutet när matchen är avgjord så segermarginalen blir 8 poäng för Bucks.

Sista matchen hade en väldigt underlig start där Jazz går fram till 10-0 som sedan tappades till 14-19 när 1:a quartern var slut. Men det var väl ungefär 1 quarter som detta slitna Pistons orkade med precis som jag anade. Resten av matchen var total överkörning och Jazz vinner tillslut med 110-77. Det var inget snack om saken här.


Några tidiga matcher idag och jag väljer med att börja med följande rek:Spel Nr1:

Clippers - Lakers = UNDER 225.5 @ 1.40
Bulls - Pelicans = UNDER 213 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Dags för säsongens andra Los Angeles derby som startar riktigt tidigt borta på västkusten idag då den drar igång kl 12:30 vilket blir väldigt ovant för spelarna. Jag spelade under i första matchen och kommer så göra även idag då det finns klara tendenser i dessa matcherna som bolagen inte tar hänsyn till.

Så här skrev jag då:

Citat:
"Clippers brukar i regel vilja sakta ner tempot i matcherna mot Lakers och vinna på att man är klart bättre i uppställt försvarspel istället för att springa och spela ett mer chansartat run an gun basket. Det lär inte ändras idag när Clippers är rejält desarmerade då man saknar sina bästa offensiva spelare. Ifjol möttes lagen 4 gånger och ingen match hade mer än 198 poäng.

Lakers kan ösa på men tillåts sällan göra det mot Clippers och detta är ett Los Angeles derby där mycket prestige står på spel vilket oftast innebär bättre intensitet i försvarspelet än normalt så därför tycker jag denna linan är klart för hög!"

Detta gäller ju även i dagens match. Clippers tjänar enormt på att inte ge sig in i en riskfylld run and gun basket med Lakers och i derbyn står det mycket på spel. Clippers saknar fortsatt lagets bästa offensiva spelare Blake Griffin. Chris Paul spelar dock för Clippers numera och han saknades i första matchen.

Försvarsspelet har varit prioriterat för Doc Rivers mannar på slutet som vände på en 6 matcher lång loosing streak till en nu 5 matcher lång vinststreak. Motståndarna har snittat 96.8 poäng på Clippers senaste 5 vinstmatcher. Själva är man inte lysande offensivt heller då man legat klart under sitt vanliga snitt. Faktum är att Clippers endast gått över denna linan 1 gång på sina senaste 12 matcher och det var är man mötte highscoring Rockets som bombade in 140 poäng när Clippers var i sin usla loosing streak.

Lakers är såklart mer highscoring och också ett mycket sämre lag än Clippers. Det finns inte mycket struktur i spelet utan man öser på och hoppas på det bästa. Det räcker ibland men oftast inte och än mer sällan räcker det mot bättre lag som kan spela taktiskt basket som Clippers brukar göra. Lakers har titt som tätt matcher som är i nivå med denna linan men då är det mot lag som brukar ösa på. Lakers offensiv har heller inte sett bra ut senaste matcherna med 94 poäng senast och 87 poäng matchen innan det.

Som sagt, Clippers har enormt mycket större chanser att vinna om man spelar en defensiv match med uppställt spel mot ett klent Lakers lag. Det vet man om och har också tydligt utnyttjat senaste säsongerna när ingen av dom 8 senaste mötena inte gått över 213 poäng och samtliga möten ifjol stannade under 200 poäng.

Jag tror att det bättre laget Clippers styr denna matchen som man brukar mot Lakers och det är mycket troligt att vi får 9:e matchen i rad mellan dessa lagen som inte går över 213 poäng. Således har vi ganska bra marginal till denna höga linan så spelet kan sitta även om allt vänds upp och ner i denna matchen och båda lagen öser på.


---------------------------------------------------


Bulls offensiv är riktigt usel i sina stunder och det är ju inte bättre för stunden när man saknar sin bästa scorer Jimmy Butler som är sjuk. Butler är tveksam till spel även idag vilket gör att Bulls offensiv återigen kan vara kraftigt försvagad. 203, 200 och 193 poäng är totalerna i Bulls senaste 3 matcher där man förlorat samtliga och aldrig nått 100 poäng.

Pelicans har spelat betydligt bättre på slutet och har 6 vinster på sina senaste 9 matcher. Ganska oväntat så är det mer fokus på defensiven som ordnat framgångarna åt Pelicans och man lär väl knappast gå ifrån det vinnande receptet här idag. Snittet för Pelicans denna perioden är på låga 198 poäng och flera av matcherna har varit riktigt lowscoring. Man har hållit motståndarna under 100 poäng i 7 av dessa 9 matcherna. Även Pelicans har en del skadebekymmer då lagets superstjärna och en av ligans bästa spelare Anthony Davis är tveksam till spel inatt och han missade lagets senaste match där man ändå vann mot Nets.

Pelicans har enorm fokus på defensiven som gjort att man har riktigt fina resultat på slutet, det lär inte förändras idag. Bulls offensiv är många gånger riktigt klen och är just nu inne i en liten svacka med 3 raka matcher utan att nå 100+. Båda lagen har också frågetecken för sina bästa offensiva spelare vilket är stora problem. Underspelet känns givet här anser jag då vi mycket väl kan få se ännu en defensiv Pelicans match mot ett formsvagt Bulls med hackande offensiv.
Får se om jag fyller på med någon mer rek idag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Yoast (+100), simb chaplin 1 (+2)
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat