Visa ett inlägg
Gammal 2017-01-19, 12:06   #2
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Djokovic åker idag ut redan i andra rundan när han förlorar mot Istomin som stod i ca 25 gånger pengarna i den matchen. Ännu ett tecken på att storhetstiden är över som jag skrev om?

Dimitrov är framme i det förväntade mötet med Gasquet som jag trodde. Man kan få 2.37 på Gasquet som bäst i skrivande stund hos bet365 som har Dimitrov som 1.57 favorit. Vägen till titeln blev också genast mycket lättare för Dimitrov och herrarna på den halvan av lottningen nu när Djokovic åkte ut. Istället för Djokovic i en eventuell kvartsfinal så får vinnaren här möta antingen Carreno-Busta eller Istomin vilket såklart känns otroligt myckt skönare på förhand än Djokovic. Så här lätt väg till semifinal kunde inte Dimitrov ens drömt om och frågan är bara om han tar chansen?


Thiem är på väg att krossa Thompson i andra rundan och om han tillslut vinner skulle det ge honom en match mot en oväntad motståndare i tredje rundan i form av Benoit Paire. Tror Thiem är ganska bekväm med denna matchupen då dessa spelarna är ganska lika bara det att Thiem normalt är mycket bättre på allt. Skulle Thiem möta t.ex. Lopez så blir det två ganska olika spelstilar som mötts vilket kan ställa till mer problem. Sedan blir det antingen Karlovic eller Goffin i kvartsfinalen om Thiem kan gå dit och då har vi 3.40 på Thiem i en match där han förmodligen kommer vara favorit.


Ingen annan som har några tennistankar alls här på forumet?
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ttsuper (+5)

Senast redigerad av Lazlo den 2017-01-19 klockan 12:07.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat