Visa ett inlägg
Gammal 2017-01-22, 11:50   #3
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Då är även andra favoriten ute när världsettan Andy Murray i natt åker ut redan i åttondelsfinalen mot äldre brodern Zverev, Mischa. Det är ännu en superskräll som gör att det känns ganska öppet och roligt inför avslutningen av australian open.

Båda storfavoriterna på förhand åker ut innan kvartsfinal vilket är en stor skräll och om man trodde på lite underdogs enligt oddsen på förhand så sitter man i en bra sits nu.

Utav dom senaste 16 finaldeltagarna så är 15 stycken Djokovic, Murray, Nadal eller Federer. Kanske kan vi få en final med lite nya namn i år? Nadal och Federer är ju fortfarande kvar dock. Federer har imponerat en hel del då han slog Berdych 3-0 och precis nu vann han mot Nishikori så kanske är han tillbaka ändå? Nadal har en otroligt svår väg till finalen dock så jag tror mer på Federer av dessa två.

Raonic och Wawrinka får väl gälla som favoriter då dom är toppseedade av spelarna som är kvar men det kan ju även bli vår heta Dimitrov som når hela vägen? Eller kan någon av jättedödarna Zverev eller Istomin fortsätta skrälla och vinna allting som oseedad spelare?

Någon som har några funderingar och tankar?
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat