Visa ett inlägg
Gammal 2017-01-24, 21:20   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 343
Sharp$: 22467

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

En tisdagsrek!


Bara att bita i det sura äpplet igår då vi inte alls var nära och detta var utan tvekan den konstigaste NBA natten denna säsongen. Det var skrällar nästan överallt där det mest oväntade var Heat som slår Warriors som 11 poängs underdog och så åkte ju vi på Pelicans som slår Cavaliers som 10 poängs underdog.

Vi fick sena besked att Pelicans superstjärna Anthony Davis skulle missa matchen mot Cavaliers vilket gjorde att bortalaget blev storfavorit i matchen men man lyckade ändå förlora på något vänster. För vår del spelade det inte någon roll för spelet eftersom Clippers spelade en nästan perfekt match mot Hawks och vinner enkelt mot dom.

Bara att jobba vidare och idag rekar jag följande:


Spel Nr1:

Wizards - Celtics = OVER 209 @ 1.40
Clippers ML @ 1.54

Totalt odds: 2.22 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Kan inte alls förstå denna låga linan mellan två offensiva lag som nästan alltid är inblandade i matcher där båda lagen gör 100+ poäng. Lagen möttes för ca 2 veckor sedan i en match som innehöll 225 poäng och jag tror vi landar kring liknande nivåer idag.

Celtics har snittat 220 poäng på 4 matcher sedan man mötte Wizards senast. Celtics har 17 raka matcher med minst 200 poäng och man har gjort minst 105 poäng framåt i samtliga 17 matcher. I 15 matcher har båda lagen nått 100+ poäng. Mot highscoring Wizards så vore det väldigt underligt om denna trenden förändrades just idag.

Wizards är också väldigt highscoring och har hunnit spela 6 matcher sedan man möttes och man har snittat 214 poäng på dess matcherna där man snittat 111 poäng framåt själva.

Två lag där nästan alltid båda lagen gör 100+ i matcherna där man deltar bäddar för en highscoring match och det blev 225 poäng när lagen möttes nyligen vilket är en nivå vi kan förvänta oss även idag enligt mig.

Det var också rejält grinigt i senaste mötet mellan lagen vilket är något som kommer spela över till dagens match då det varit en hel del snack om hämnd och hårda tag till nattens match. I den matchen då det blev 225 poäng fick vi endast 22 poäng från FT linjen vilket är mer än 10 poäng mindre än dessa lagen snittar.

Domarna, spelarna och alla vet om att det kan vara lite hatkänslor i denna matchen vilket kan innebära att vi får många FT's med tufft spel eftersom domarna kommer försöka kontrollera matchen genom att blåsa många fouls så det inte spårar ur. Det kan också vara en faktor som bäddar för mer poäng i denna matchen som talar ännu mer för överspelet.


--------------------------------------------------------------


Clippers fick till det ordentligt igår då nästan allt stämde för laget i den tuffa bortamatchen mot Hawks. Idag är läget istället otroligt mycket bättre och inte ska dom väl rasa samman då?

Båda dessa lagen mötte Hawks på bortaplan i sin senaste match. Clippers vann med 10 poäng, 76ers förlorade med 17 poäng vilket såklart kan vara en indikation på skillnaderna mellan lagen. Riktigt så enkelt är det ju aldrig så man kan inte endast kan gå efter detta, men det är ändå ett tecken som man kan ta från lagens form.

Det finns flera andra viktiga faktorer.

För Clippers så gör Blake Grififin comeback idag efter en lång tids skada och det är en all-star spelare som genast kommer lyfta laget. När man då spelade så perfekt igår mot tuffa Hawks så ska Griffins intåg i laget göra att man ska otroligt bra chanser att vinna även idag.

Utöver det så är 76ers i problem. För det första så kommer man vila lagets bästa spelare idag Embiid som brukar vilas då och då för att inte slita på honom för mycket. Han gör mest poäng i laget och är deras viktigaste spelare så det är ett stort avbräck för 76ers. Han normala ersättare Okafor som är lagets 3:e bästa scorer är också tveksam till nattens match vilket gör att 76ers kan vara riktigt tunna under korgen inför denna matchen och det gör ju inte saken lättare att då Griffin kommer tillbaka för Clippers och han brukar dominera under korgen.

Clippers kommer från en utmärkt insats senast och får tillbaka sin bästa offensiva spelare till dagens match. 76ers åkte på en storförlust senast och saknar idag flera viktiga spelare som försvagar laget rejält. Känns som det är riktigt fint läge för Clippers att vinna även inatt, allt är upplagt för det om nu inte skrällarna ska dugga tätt även denna natten...Ha en fin tisdagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rejs (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat