Visa ett inlägg
Gammal 2017-01-27, 10:10   #128
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2212
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av hatten1 Visa inlägg
Problematiken är oändlig djup, för det är ju orsaken till att det är FLERA ledamöter, och det därför inte ska räcka med en persons misstag, och enl domarbasen var dom eniga.
Det ska enligt uppgift tillsättas en proffsdomarkår med 10talet utbildade så det alltid finns några tillgängliga till alla större streckspel, och det därmed ska begås färre misstag.

Överhuvudtaget krävs en helt annan transparens från ATG och ST, där underlag för beslut måste förevisas aktiva och spelare, samt naturligtvis ger fler bilder och vinklar större möjlighet till korrekt beslut.

Inom galoppen kan dessutom tränare/jockey lämna in protest, vilket gör att även om domarna missar så kan felaktigheter påtalas och tvinga domarna att begrunda löpningsförlopp. Helt överlägset förfaringssätt naturligtvis, och det är inom många aspekter travet har att lära från galoppen.

Detta var ett så grovt misstag att ansvar måste utkrävas, för misstag kan alla göra, men en hel grupp ska inte kunna göra samma misstag, då handlar det om auktoritetsproblem , där ledamöter inte vågar ha oppositionell åsikt.

Det är således ansvar som ska utkrävas hos ATG/ST sida, där tex hästägarna hos 2an i mål ska ersättas med mellanskillnaden av första/andrapris. Spelarna kan tyvärr aldrig få rätt, därför det är så katastrofalt med alltför snabba beslut som sedan visar sig felaktiga.
Är det inte sånt man bara säger (inget jag försvarar).
Har dom någon gång sagt att dom varit oeniga i ett beslut?
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat