Ämne: TNT Thursday!
Visa ett inlägg
Gammal 2017-02-09, 22:54   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

TNT Thursday!


Trist dag igår när vi missar samtliga 3 spelen som vi hade rekat.

Raptors leder nästan hela vägen mot Wolves men tappar det sent och torskar tillslut.

Underspelet i 76ers - Spurs sitter återigen men tyvärr så är Celtics genomusla när dom förlorar mot ett kraftigt försvagat Kings.

Sista parlayen är ganska nära att sitta. Heat +9 vinner sin match med 18 poäng så den sitter busenkelt men vi förlorar parlayen för Wizards -5.5 vinner sin match med 4 poäng.

Bara att jobba vidare med lite mindre matcher i afton och mina spel blir följande idag:



Spel Nr1:

Mavericks - Jazz = OVER 186 @ 1.41
Blazers - Celtics = OVER 211.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 6 Units


Kort motivering:

Mavericks fina offensiv talade vi nyligen om, problemet var att just den gången hade man sin sämsta match på mycket länge och gjorde endast 87 poäng. Utöver den matchen så har man gjort minst 103 poäng i 8 av sina senast 9 matcher och enda missen landade på 98 vilket skulle räcka fint för denna låga linan.

Jazz har en av ligans bästa defensiver men har verkligen släppt på bromsen senaste matcherna när man gjort 120+127 i sina senaste 2 matcher och i 4 raka har man gjort 104+ poäng.

Det här är en väldigt låg lina för att vara NBA och så som lagen spelat på slutet så anser jag att den är alldeles för låg.

Mavericks har endast gått under denna linan 1 gång på sina senaste 15 matcher och då stannade totalen på 185.

Jazz har endast gått under denna linan 1 gång på sina senaste 14 matcher och då stannade totalen på 184.

Senaste 2 mötena mellan lagen har landat på 203 och så för ett par veckor sen 219.

Båda lagen spelar väldigt offensivt för stunden och man har nått 200+ när man mötts nyligen också. Tycker linan känns alldeles för låg här då jag tror minst 1 lag når 100+ och då ska spelet ha mycket goda chanser att sitta.


------------------------------------------------

Celtics var urusla igår och bästa sättet att komma ifrån hård kritik är att idag gå på det igen men leverera bättre. Det kommer bli en helt annan matchbild idag då man nu möter ett up-tempo Blazers som nästan alltid är inblandade i highscoring matcher till skillnad från igår där man mötte ett kraftigt försvagat Kings som ville döda matchen och tempot. Inför matchen igår hade Celtics gjort minst 103 poäng framåt i 25 raka matcher, i 23 av dessa har båda lagen nått 100+.

Blazers har ett av ligans högsta snitt på 217.5 poäng per match och defensiven är riktigt usel. Man har dock gott om scorers i laget med den lysande guard duon Lillard+McCollum som nästan snittar 50 poäng tillsammans.

Lagen möttes ganska nyligen i en match som landade på 250 poäng. Här bör vi få se ett revanschsuget Celtics som bör enkelt nå 100+ mot Blazers usla försvar och up-tempo spel samtidigt som hemmalaget ska ha goda chanser att göra en hel del poäng också.

Tror vi enkelt kommer klara denna linan då båda lagen kan gå över 110+!




Spel Nr2:

Rockets -4.5 @ 2.11 (sbobet) ... Insats: 5 Units


Kort motivering:

Hornets tog äntligen en vinst senast då man efter 7 raka förluster lyckade vinna med nöd och näppe mot ligans sämsta lag Nets med 4 poäng. Visst är det en seger men det är nästan mer ett kvitto på att spelet fortfarande inte stämmer eftersom man hade problem att vinna enklare mot ligans sämsta lag.

Rockets är på en hel annan nivå och Hornets måste upp på max om man ska hänga med i denna matchen. När lagen möttes för 1 månad sedan så vann Rockets med 7 poäng och sedan dess har det gått riktigt dåligt för Hornets samtidigt som Rockets fortsätter vara riktigt starka med sin grymma offensiv.

Bör bli en fartfylld match där jag tror ett formsvagt Hornets får svårt att hänga med och jag tycker linan är generöst satt!



Ha en fin torsdagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
perry (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat