Visa ett inlägg
Gammal 2017-02-11, 11:45   #74
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valla94 Visa inlägg
Lyssnade just på björnkollen.

Han nämner inte 4 Thai B i sista på typ 5 hästar. Måste ju vara chanslös enligt han. Överspelad på 15%??? Den åker ur systemet efter denna info!

Han nämner inte 11 Indoor V heller på typ 4-5 hästar... Vad vet han som inte Roger vet?

Vad har ni för åsikter av detta?
Jo han nämner Thai B (att han tror den kommer till ledning och nog inte släpper) men sen tar han inte med den på 6 streck. Mycket märkligt, han av någon vet väl att man vinner de flesta lopp från ledningen. Som den här precis gjorde dessutom, med honom bakom...


Lindgren säger så här på twitter:
"British Steel är fin varje gång, fortsätter att träna fint, lättas lite i balansen, brukar klara de flesta underlag. Steel har dock ett chansartat läge denna gång = stor risk för dödens/andra ytter utan draghjälp till slut. Chans om det klaffar!"

Aron The Baron verkar också ha stallorder att köras offensivt. Skulle kunna vinna om den tar sig lättvindigt till dödens i startskedet, men har ingen feeling för att den fixar det ändå (och till att börja med ska det där med dödens ske också).

Thai Broadway spets och slut eller British Steel från ledning eller andra utvändigt är mina badkarstips och låser på dessa! Zenit Brick kan nog glömma någon ledning. Konstigt streckat det här loppet?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
valla94 (+20)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat