Visa ett inlägg
Gammal 2010-07-29, 01:43   #18
onsong
 
onsongs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 96
Sharp$: 416

2-6
Stats: 76 - 62 - 12
ROI: 104.41%
Vinstprocent: 55.07%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Portugisen Visa inlägg
@onsong, skulle gärna vilja höra dina tankar kring Bolton. Varför tror du att de kommer at sluta högre upp än Blackburn?
Det är ett av spelen jag inte är säker på om jag ska trycka av än, har inte spelat alla jag listade i förstainlägget utan bara ett par. De "spelen" var mest tänkt som ett visst diskussionsunderlag.

Men jag känner spontant att Coyle har någonting bra på gång med Bolton, dock saknas det en eller två kreativa spelare framåt för att jag verkligen kan tycka att det är ett bra spel än så länge. Blir Wilshere- (inte troligt) eller Weiss-lånet (mer troligt) förnyat och en anfallare som med säkerhet gör 10+ mål på en säsong kommer in så ser det dock riktigt fint ut då truppen i övrigt håller rätt fin klass. Petrov kan dock bli en hit om han får hålla sig skadefri (yeah right), det är en kvalitetsspelare. Tillsammans med koreanen Chung-Yong Lee är det eventuellt ligans bästa ytterpar bortsett de allra bästa klubbarna.

Blackburn är ett bra lag, framförallt hemma, och jag tror mycket på Kalinic i år som jag tycker var skitduktig redan förra säsongen och det saknades egentligen bara mål från honom. Vansinnigt talangfull spelare som jag är säker på kommer representera bra mycket större klubbar än Rovers inom en inte alltför avlägsen framtid.

Tycker dock inte kvalitetsskillnaden lagen emellan är så stor som oddsen ger sken av (Blackburn 1.90, Bolton 3.25) så jag ser ett visst värde där, beroende på hur resten av silly season utvecklar sig för respektive lag. Vi får se.

Citat:
Ursprungligen postat av Kirtap Visa inlägg
En fråga bara!
Varför en lägga ett spel som ger 1.75 som sträcker sig över 9 månader? Och som är väldigt osäkert dessutom.....
Varför skulle man inte lägga ett spel man ser värde i? Oavsett tidsspann.
onsong är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat