Visa ett inlägg
Gammal 2017-03-04, 13:58   #62
Peter123
 
Reg.datum: jan 2017
Inlägg: 43
Sharp$: 153
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Moonfala Visa inlägg
I intervjun som publicerades idag på atg.se sa tränaren:
Tränare s ä g e r ja...och har anmält så men kan ändra till skor kort före start..säger inte att detta kommer att hända just idag men det kan hända och det är åt helvete.

OM hästen skulle trampa sig i värmningen eller OM himmelens skyar skulle öppna sig så ska tränarna givetvis kunna ändra tillbaka till skor men detta med att dom utan problem kan ändra till skor utan att spelarna informeras är åt helvete! Det har missbrukats och kommer att missbrukas.

Det ska till en jävligt dålig tränare om denne inte ska kunna bedöma om hästen har hov till att starta barfota och har koll på väderprognos utan att "behöva rätten" att ändra hovbeslag utan att dom yttre förutsättningarna ändras...

En del tränare har satt detta i system ex Svante Båth och det är inte positivt för travsportens framtid. Kräv för fan att dom som har tränarlicens ska kunna ta ett fast beslut om detta då dom känner till hovkvaliteten på sin häst ÅTMINSTONE 1 timme innan start av streckspelet.

Varför detta är med godtycklig ändring för at "skydda hoven" som det står i reglementet är problematiskt är dels pga att det kan ske godtyckligt e f t e r streckspelets inlämning OCH därför att sekretariatet på banans barfota/sko-listor inte per automatik uppdateras på atg.se.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Spiritus (+2)
Peter123 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat