Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2017-03-21, 00:26   #856
matchingbetisover
 
matchingbetisovers avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Inlägg: 450
Sharp$: 1642


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Spelbolag är giriga jävlar, det kommer en tid när de inte längre erbjuder fisk till horan

På engelska forum snackar de om multipla konton och jag blir så jävla avundsjuk, har förmågan nu och det är ju faktiskt bara en fråga om hur många konton man har. I teorin kan man bli miljonär.

Tyvärr har jagvinte så där jättemånga bekanta som står väntar med sina id och papper.
Fan alltså. Hur dirty är ni? Vet att en här kör all in och tom använder sig av the dark side, olagligt behöver man inte gå men jag har funeringar, input vore najs.
Man blir ju så jävla girig av dessa lätta pengar. Lätta och nästan beroendeframkallande pengar.

Kanske är det bara gå vidare här i livet när tillräckligt många har stängt av, jag är av naturen en envis jävel dock och detta är så lätta cash och jag har tom börjat få upp tycke för själva tradandet. Ogillar oftast sporterna eller är ointresserad iaf av dem jag spelar på men hela det matematiska (lol) bakom det.

Det finns vissa stadier i bonushorans liv.

-Extas: när man upptäcker att det går att tjäna pengar samtidigt som man tar sig på ballen hemma i stugvärmen.

-Ångest o frustration: Inlärningsprocessen och första misstaget som kostar en dyrbar sötma. Här kanske vissa med spelmissbrukargener går bananas och de får man aldrig se igen.

-Fruktan: när välkomstbonusarna börjar sina

-Lättnad: När mejlen om reload och de kontinuerliga kampanjerna sköljer över en

-Livskris: när också dessa upphör o allt fler deklarerar att de inte längre erbjuder dig deras sötma efter ett noggrant beslut från deras specialiserad sportavdelning som specialiserar på bonus. Ett fuck you. Dina tjänster är inte längre välkomna här. Horans tjänster är trots allt i mångt och mycket av kortsiktig natur

Här vid livskrisen är det upp till horan att göra ett val, chanserna från den unga och sköna tiden är förbi, nu går man antingen dirty eller hittar sig ett snabbhak att langa hamburgare på. Om man inte någonstans i horandet fick en ordentlig outsedd vinstlott. De flesta hororna stårmdock inför de två valen ovan.


/Originalhoran

Senast redigerad av matchingbetisover den 2017-03-21 klockan 01:06.
matchingbetisover är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat