Ämne: Serie A
Visa ett inlägg
Gammal 2017-03-28, 09:31   #75
Seebbo
 
Seebbos avatar
 
Reg.datum: jan 2013
Inlägg: 753
Sharp$: 6017
Standard

Snart är landslagsuppehållet över och det är dags för Serie A igen men framförallt är det dags för Allsvenskan! Kan hända att det kommer spel från Allsvenskan framöver men just nu är det fult fokus på Serie A som gäller!

Ett spel klickat till helgen:

Ogiltigt spel-ID: 3831269


Missat skriva spelgräns men har 1.73 där

Chievo är ett stabilt hemmalag med sex vinster, fyra kryss och fem förluster på hemmaplan där samtliga förluster kommit mot topplagen Milan, Juve, Napoli, Fiorentina och Atalanta. Föregående säsonger har Chievos signum varit att man spelat oerhört destruktivt och tight försvarsspel. I år har man dock försökt spela en mer anfallsinriktad fotboll med ett större bollinnehav vilket är en anledning till att man inte riktigt klarar av att stå upp mot de bästa lagen.
På söndag möter man dock Crotone som är allt annat än ett topplag och det är mot dessa bottenlag som Chievos "nya" spelstil passar bättre mot.

Crotone är ligans sämsta bortalag med två oavgjorda och tolv förluster på bortaplan. Man är ett typiskt bottenlag som tar sina poäng på hemmaplan och då oftast på ren kampvilja och bra lagspel. Man saknar spets och är helt enkelt för dåliga för Serie A.

Chievo har en intakt trupp, man saknar dock ordinarie försvararen Gobbi.
Crotone har också ett bra skadeläge där man bara saknar Capezzi som varit ordinarie till och från under säsongen.


Enligt mig är Chievo en klass bättre i grundspelet och har mer och bättre spets än Crotone på i princip samtliga positioner. Kommer Chievo bara upp i normala standard städer man av Crotone någorlunda enkelt på söndag.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
CalPrim (+5), the_mirage (+5), Bettingamatoren (+19), smak (+5)
Seebbo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat