Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2017-03-28, 14:30   #933
matchingbetisover
 
matchingbetisovers avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Inlägg: 450
Sharp$: 1642


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av disco123 Visa inlägg
Detta känns för enkelt, förstår inte riktigt.
Säg att man gör detta i sitt egna namn och får ut 20-25k genom att bara ta "safe" spelbolag (24st har jag just nu).

Jag gör det genom att spela på spelbolagen och sedan boka på Smarkets.

Sedan har jag 20-30 vänner.

Där vännerna gör alla konton, jag swishar över pengar, tar ut bonusar och sedan bokar jag alla spel i mitt egna namn. Sedan splittar vi på profits, det bör bli minst 20k sek och ska väl om allt flyter på ta en fredag-söndag om man lägger på högoddsare och är lägger på de tidiga matcherna och sedan hoppar vidare och lägger eftermiddags / kvällsmatcherna. (Eftersom man börjar med en rejäl slant på Smarkets).

Det gör ju att man enkelt får 40-50k/månad om man bara kör helgerna, räknar med 4-5 timmars jobb per person, är ju egentligen bara att hitta odds och oftast använder man oddsmonkey.

Visst tillslut har man använt alla vänner som man utan tvekan kan ha 30-50k hos utan att behöva oroa sig (om man nu skulle vinna på bonussiterna).

Det kan ju inte vara såhär enkelt? Måste ju finnas någon hålhake? När börjar det bli för mycket? Kan skatteverket/banken reagera på att man swishar (men oftast swishar de ju tillbaka lite iallafall eftersom man alltid clerarar bonusen på ngn site).


Detta är för bra för att vara sant, och när det låter för bra för att vara sant så är det oftast det.. hjälp
Förutom att du lär begå ett antal misstag med den workloaden om du inte är en kombo av geni och insatt så jo har man många vänner är det bara köra så.
Riskerna ökar givetvis är det faktiskt inte är i ditt namn nu sprlar men så länge du döljer det för bolagen lär det gå

Sen måste jqg prisa din extroverta sida om du har 30 vänner du kan ha 60k hos. Det räcker att en av polarna blir greedy så är alla timmars hor utslängda. Något som iaf skulle tagit mig rätt hårt, horans natur bör trots allt vara av den snåla karaktären, och blir du lurad på 60k är där inte så många sätt att profitera på detta missöde som jag tänker mig att det kan finnas i andra branscher.

Senast redigerad av matchingbetisover den 2017-03-28 klockan 14:34.
matchingbetisover är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat