Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2017-03-29, 20:29   #948
nomasporfavor
 
Reg.datum: jul 2014
Inlägg: 142
Sharp$: 68
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nicksson Visa inlägg
Nog du som ska fundera på vad du pratar om.

Jag har inte sagt att det här är något som drabbar alla. Jag har levt på spel i 12 år och i vintras fick jag ett brev från min bank (Nordea) där dom ville ha kvitto på 4 transaktioner in och ut. 2 st in på ca 240k och 2 ut på 120k.

Jag fick skriftligen redogöra för vad jag gjorde och hur jag fått pengarna. Skärmdumpar från Betfair, 365, Pinnen och Skrill. Jag frågade vad som kunde hända om jag inte kunde redogöra för allt. Då fick jag till svar att mina transaktioner till och från banker i utlandet kunde låsas. (jag pratar alltså inte om ett låst bank-konto utan ett konto utan möjlighet att flytta pengar mellan länder.
Okej, ja det kan säkert hända om det är större summor som det rörde sig om i ditt fall. Men står fast vid att, om man nu faktiskt bara har tagit ut pengar från bettingsidor o dyl, (inte har fört över pengarna till muhammed i syrien) så är det inget som banken kommer ha synpunkter på.

Sen att man skulle behöva ha kvitton på lån osv ligger det ju ingenting i. Åtminstone inte när det gäller sånna summor som blir aktuella vid bonustrading.
nomasporfavor är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat