Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-06, 17:09   #8
Anonym
 
Anonyms avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 225
Sharp$: 28334
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av the_mirage Visa inlägg
Fast kruxet är väl att alla som letar lite vet ungefär samma sak i 99% av fallen. Internet och sociala medier är en stor anledning till att nästan alla har tillgång till i stort sett samma info, förutsatt att vi inte talar om divison 5 och dylikt.
Det som skiljer sig är snarare hur man väljer att värdera infon och bedöma hur mkt de olika faktorerna väger in. Styrkeförhållanden, hemmafördel, form, spelschema, skador etc.
Det kan faktiskt vara intressant att fundera på hur informationen ser ut. Det kan vara saker som man tycker att marknaden ofta över- eller underskattar vad gäller betydelsen för utgången. Hur som helst skadar det inte att försöka se saker ur olika perspektiv. Hittar man ett odds som man tycker är riktigt bra bör man fundera på varför oddset sitter som det gör, d.v.s. varför skiljer sig min bedömning från marknaden? Kan man inte svara på den frågan är det nog risk att man är ute och cyklar.
.

Hittade en artikel om en studie som sa att man inte skulle överanalysera saker

Det du skriver är hur jqg tänker, det skapar problem för man kan ju se det på oändligt många nivåer, om Kalle (toppspelaren) har psykos och att 1.5 därför är dåligt värde kan vara svårt att veta men om man vet hur många vet och isf vet de att man vet p
o.s.v

Men man får väl hoppas att majoriteten mest glädjebettar då räcker lite statistik.

Hittade en känd handicapper som omskrevs som bäst i världen, steve något, han använde sig av statistik, vilket verkar lovande, desto opersonligare det bör vara desto bättre. Jag är inte den somhar favortilag eller ens gillar att se matcher.
Anonym är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat