Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-06, 20:32   #186
Anonym
 
Anonyms avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 225
Sharp$: 28334
Standard

Fattar trögt/dålig på engelska...


Tjenare Sharps.

Har en liten fråga som jag tänkte se om någon kunde hjälpa mig med. Är inne på mitt konto och tittar på fliken "Limits och Verifications". Av de fyra olika limitsen som finns står det "No Limit" för Per Transaction, Cumulative/Overall och Withdrawal. Men för limiten längst ner på sidan - Credit/debit card deposit - står en (låg) summa som gäller. Klickar på frågetecknet som står efter Credit/debit card deposit står följande:

"Maximum amount you can upload to your Skrill account or pay to merchants/business with your credit/debit card.

Fattar första delen om att det är en limit på hur mkt jag kan ladda upp till mitt Skrill konto men vad handlar den andra delen (fettmarkerade) om.

Uppfattar jag det rätt om jag tror att det handlar om hur min limit kommer att vara om jag eventuellt skaffar ett Skrill Prepaid Card? Eller är det något helt annat det handlar om (vilket inte verkar helt orimligt då Skrill Prepaid Card såvitt jag vet inte är ett debit eller credit kort om jag fattat Skrill rätt).

Tacksam för svar för funderar på att skaffa ett kort från Skrill men känns lite menlöst om limiten är såpass låg som den är atm.
Anonym är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat