Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-12, 16:40   #11
sjukstuga
 
Reg.datum: mar 2013
Inlägg: 559
Sharp$: 676
Standard

Spikarna kommer att falla på Ferrari B.R., Gustavo Boko och Pointillist.
Första spiken är bara bäst. Vinner det här loppet hur det än blir kört och vart han än hamnar.

Gustavo är bra för klassen, Veijos hästar vinner hela tiden just nu. Känns som att han kan ha så pass mycket respekt med sig att han kan få överta relativt enkelt just för att det är Åby, det är Veijo och det är 2640. Tror han får bluffa bort loppet och rinner undan med lagom många längder på upploppet.

Sista spiken, Pointillist är lite mer av en chansning just för att man inte riktigt vet var man har hästen formmässigt. Det är dock bästa hästen i loppet och skulle den fungera och kunna hamna andra tredje ytter har den bra chans. Kommer den rent av till ledning så måste det vara en jättechans så länge formen inte är på väg ner.


Skrällarna ikväll är några till antalet.

Gillar snacket runt Nose Gear och brukar alltid dra öronen åt mig när jag hör att Melander ska köra bfro och helstängt. Så blir det mest troligt ikväll och då får den plats på min lapp till i skrivande stund 3%.

Victoria Knick i den tredje avdelningen känns det som att det kan vara proppen ur för. Såg förvånansvärt fin ut bfro senast och i ett öppet lopp så känns den rolig till 3% på samma balans som senast.

Om det blir (hög)utdelning eller ej, för mitt system, kommer att avgöras i fjärde avdelning. Där jag plockar med Coldtown och Västerbo Highflyer . Den sistnämnda tror jag är så pass bra att den kan vinna från utvändigt på kort distans faktiskt. Men att jag garderar beror också mycket på att hästen(Shadow Woodland) har efter fina årsdebuter plumpat i andra starten efter vila. Plus att han startar från innerspår och det kan jag inte se att han har gjort tidigare, i Sverige i alla fall, vilket medför en högre galopprisk.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hugotheboss (+2)
sjukstuga är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat