Ämne: R.Baggio?
Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-13, 19:15   #5
Anonym
 
Anonyms avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 225
Sharp$: 28334
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av matchingbetisover Visa inlägg
Jag ska försöka sammanfatta allting till dig.
Dock handlar det om pengar så du kommer med all sannolikhet få testa dig fram själv då människan är en girig jävel av naturen. Du borde testa dig fram, inte bara lita på en random person på nätet. Testa sig fram kostar dock tid. Upp till dig

Bra rekare finns inte, iaf inte i de flesta fallen. En rekare är någon som delar med sig av sina spel. Varför ska en person som vinner dela med sig? Finns en teori som säger att hen kan vara limmad och därför bara kan tjäna pengar genom att tipsa andra, det är en teori som kan hålla om rekaren rekommenderar bolag som det går att bli limmad på.

om Tar rekaren betalt för tjänsten ökar kanske chansen för att hen är bra. Som sagt varför någon skulle ge ut pengar gratis förstår jag inte.

Om du nu kommer över en sympatisk person som ger dig tips gäller det också att eliminera alla andra som får tipsen eller att alltid vara den första som agerar. Slaktas priset slaktas vinsten.

Finns det då några bra där ute? Svårt att veta.Är chansen stor att någon ger dig en "how to guide"stor? Nää
Fast ju den chansen är enorm, men då är det sannorligen en scammer med obskyra motiv, själv osäker på vad som är upp och vad som är ner när det kommer till bettingvärlden då där är så många med starka åsikter som lovar saker.

Av samma anledning som ingen på nätet delar ut pengar gratis delar ingen ut info om en vinnande strategi. Det är dock bara en teori jag har. Info om matched betting ges ju ut..
Det är väldigt sällan lönsamt att ge pengar till välgörenhet också, men ändå finns det människor som gör det. Kanske beror det på att alla inte tänker egoistiskt. Vissa människor kanske helt enkelt är generösa.
Anonym är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat