Ämne: R.Baggio?
Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-13, 19:19   #6
matchingbetisover
 
matchingbetisovers avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Inlägg: 450
Sharp$: 1642


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Anonym Visa inlägg
Det är väldigt sällan lönsamt att ge pengar till välgörenhet också, men ändå finns det människor som gör det. Kanske beror det på att alla inte tänker egoistiskt. Vissa människor kanske helt enkelt är generösa.
Fast tänk nu ett varv till, är det inte stor jäkla skillnad på att ge till svältande barn i Afrika och välgödda människor som uppenbarligen har råd med både dator och uppkoppling.

Men som sagt, jag förstår drivet, det handlar trots allt om peeengar.

Forskqr själv på området just nu, kommer jag dela med mig av sötma? Knappast.
Om jag ens sitter på ett vinnande koncept, den chansen är minimal.

Ska dock ge dig en extremt värdefull lektion. Sätt dig inte på sajter som bettingexpert och picka bet som en anka pickar fröer. Ser du att oddset är sänkt ska du INTE nöja dig med ett sämre, då kan du likaväl gambla.
För enda saken där det finns pengrar är i värdeodds, allt annat är gambling. Om du sedan väljer ett favoritlag eller väljer att laya prematch för att sedan boka i halvtidsvila om där har blivit 3 mål eller om du spelar 1000 spel där du layar 0-1 eller annan "uttänkt strategi" kvittar.
Spelar du inte på värdeodds kan du likaväl sätta dig vid roulette och se om du har turen med dig. Mycket snabbare svar vid rouletten än genom att spela på odds
__________________
Gambla inte med din plånbok
-Matcha spelet

Senast redigerad av matchingbetisover den 2017-04-13 klockan 19:26.
matchingbetisover är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat