Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-21, 00:05   #3
yoozoo
 
yoozoos avatar
 
Reg.datum: maj 2012
Inlägg: 2 142
Sharp$: 8103
Standard

Utdelningen denna vecka ser på förhand inte ut till att skjuta i höjden med svårfällda kanoner som Månprinsen och Propulsion på kupongen, men alla lopp ska köras och jag kommer troligtvis göra ett fällningsförsök på en av dessa.

Klass-1 inleder och som vanligt körs det voltstart i första avdelningen så att ATG kanske lyckas dra in lite extra slantar vid omstart. Tipsettan går till 2 Guinea Boko som verkligen höjt sig på sistone och dessutom har ett betydligt bättre läge än betrodda duon 9 Coffie U.N.G och 10 Malkin, även 6 Mellby Diamant bör få plats på en garderad kupong trots att han inte lyckas sticka nosen först allt för ofta men loppets absoluta måstestreck är 3 Helios Håleryd där man låter uppåt ifrån stallet och för 3 starter sedan så besegrade han just Malkin, Guinea Boko och X.Factor.

Vem är då mest överlägset sitt motstånd 10 Månprinsen eller 7 Propulsion? Rent tidsmässigt efter en titt i reslutatraden blir svaret Propulsion som dock inte startat på 2 månader medans Månprinsen kommer ifrån färsk seger men även ett bakspår och ett halvt varv kortare att hinna avgöra på. Som det ser ut just nu lutar det mot att jag spikar Propulsion då han förrutom ett bättre läge och distans inte möter lika hårt motstånd som Månprinsen.

Klass-2 och här kommer nästa stöttepelare för favoritlirarna i Nurmostalangen 3 Global Trust som aldrig varit sämre än tvåa i sina 5 felfria framträdande och blir man lirad till 1,66 efter sju månaders uppehåll och försvinner över upploppet med 6 längder så kan man ju inte påstå att favoritskapet är omotiverat. De mest intressanta motbuden har dessutom mycket sämre lägen och det ska nog mycket till för att Uffe ska torska med denna, men går ju inte att spika ifall jag skulle singla Propulsion och/eller Månprinsen.Bakom nämns i första hand 10 Orlando Triss och 9 Mr Dream Cocktail som båda har 3 segrar i raden.

Bronsdivisionen är väldigt jämnstreckad mellan halva fältet där 3 Pointilist är favorit på sina 21%, detta är även min förstahäst men när det blir så här jämnstreckat så finns det egentligen bara två val och det är att chansspika alternativt att måla på ordentligt och även ifall jag tycker att Pointilist är en löpärlig häst så lutar det mot att jag tar många kanske alla. Närmast bakom dock 9 Cut Him Some Slack och 4 Mellby Dealer nu med Ove A upp för första gången.

5 Tobin Kronos och 8 In Vain Sund utan tvekan hetast här då 7 Cruzado De La Noche inte startat på 5-6 månader men vill nog lyxa till det med ett streck för högkapabla 6 Copimade som hade en hysterisk formtopp i sommras då han bland annat gick rekordet 1.11,7 full väg, även han årsdebuterar och kommer med en riktigt tråkig resultatrad men det får man tåla till 3%.

4 Digital Archive omgångens minst streckade favorit på sina nuvarande 18% tätt följd av 8 Zenit Brick på 16% men jag har 3 till absoluta måstestreck här i 6 Spitcam Jubb, 12 Premier Kronos och än mer spännande 11 Vacqueyras som äntligen fick vinna senast men återigen blivit bortlottad men kan inte låta bli honom till 2%.

Senast redigerad av yoozoo den 2017-04-21 klockan 00:07.
yoozoo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat