Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-21, 14:42   #10
kalleklov
 
Reg.datum: apr 2017
Inlägg: 14
Sharp$: 151
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nock Visa inlägg
Vilken marknad får du igenom 100k på sportmarket utan att oddset rör på sig?? Man oftast får igenom kanske 10-20k på ett odds sen sjunker ju det och man får lägre odds till resten av summan. Använt SM rätt länge men inte så ofta nuförtiden eftersom så fort man hade högre volym så rörde sig marknaden ett par punkter, oavsett om det var matchodds på arsenal en lördag eller juventus mitt i veckan, har aldrig testat trademate dock. Så kan bli svårt o få en genomsnittlig edge på ca 3% som du skriver när oddsen rör på sig rätt många punkter med dom insatserna på just sportmarket. Sen är ju teorin väldigt intressant.
Stake size beräknas med hjälp av Kelly criterion, sedan med en 100k bank kommer den genomsnittliga insatsen ca 1000kr/bet den första månaden. Problemet är inte at sätta tillräckligt många spel, problemet vil vara den tid det tar att sätta alla spel. Titta på YouTube länken av Jonas Gjelstad jag postat ovan. På en månad hade han 3500 bets, som tar relativt lång tid.

Jag håller med om att priset är mycket högt, men TradeMate riktar sig till personer med relativt stor bank och inte en hobby spelare eller personer som bara letar efter bonusar etc.

(Ledsen för eventuella stavfel - Jag är från Norge )
kalleklov är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat