Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-22, 08:11   #13
Fidus
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Spikarna:

Avd I:

Jag såg 10 Malkin på Hd senast och det var smått imponerande.
Nu har jag ju hängt på 9 Coffie U.N.G. (13%) hela tiden sedan jag anande att där fanns fartresurser som duger en bit upp i klasserna.
Av utväxlingen att döma vid senaste segerspurten så är taket ej nått ännu.
Det är klart jag spikar som ickefavorit. Blås till dem, Kim!

Avd III:

7 Propulsion är klassen i gänget. Kontrollerad dödens?


Lite övrigt travsnack:


Avd II:

I kallisloppet tar jag 2,4,5,6, 10, 11.
Är Månprinsen bättre än Odin? Jag ser fram mot täta dueller under året. Jag gör "kallblodens Nuncio" till ensam A-häst i loppet. Det är alltid ledigt i dödens, Jörgen...

Avd IV:

3 Global Trust gav härligt intryck senast och torsk känns aningen långsökt.
Spelar den som ensam A-häst och lägger 2,7,8,9,10 bakom i mitt reducerade ABC.
Jag tycker att 8 Don Juan Sisu (5%) varit riktigt fin vid segrarna på slutet. Bra kliv i hästen och relativt spänstig hela vägen in i mål. Kanske kan slugga sig förbi klungan idag också?

Avd VI:

Här måste jag ha med en totalt ospelad, men mycket kapabel häst. Kan 6 Copimade (2%) "göra om" insatsen ifrån den 28/5, så kan det bli tal om rejält rens. Ett utav de bästa travminnena ifrån travåret 2016, när han bryter ut i sista sväng och kom åter för att slå av favven som "alla spikat", även jag. Ett travminne för livet.
7 Cruzado De La Noche ska följas under året med stor spänning. Tas förstås alltid med i lopp som garderas för mot denna går ingen säker.
Duon ifrån Redénhåll är lika givna streck. Vem som är bäst av dessa två återstår att se när året summeras. 8 In Vain Sund blir ständigt underskattad, men levererar var gång. 5 Tobin Kronos är favorit och det kan visa sig helt riktigt.
Härligt lopp!

(...tänk att jag av alla framhåller Westholms uppsittningar! Galenskapen ligger alltid nära tillhands för oss travspelare! )


Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
dado (+2)

Senast redigerad av Fidus den 2017-04-22 klockan 08:28. Anledning: 2 ,som gått bra i spets på slutet streckar jag i kallisloppet oxå
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat