Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-29, 01:14   #31
oggeb
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shizznit Visa inlägg
Ingen direkt bild, men om han får överta spets från en speedig häst måste han vara i normal författning för att inte förlora. Som det sett ut på slutet, framför allt med Örjans styrningar, så blir man konfunderad vid åsyn av procenten. Den nuvarande procenten speglar i princip att jag måste vara minst 101% på att den ska vinna, och det vet jag inte om jag är just nu. Och Nadals spurt senast, levereras en sådan igen från ett bättre läge vet jag inte om ens en F1-bil kan stå emot. Jag vill inte ha en Nadal eller en Oasis i bra skick i rygg om jag heter Örjan.
Dessutom luktar det lite godis bland procenten bakom. I svaga stunder blickar jag t o m åt Spring Eroms håll. Den enda jag utelämnar är Your Highness, då jag litar på att lillgoopen har rent mjöl i medicinskåpet.

Med detta sagt: det är ändå 50/50 att jag spikar Nuncio. Han, om någon, kan stå emot Nadals senaste spurt en normal dag oavsett läge. Men förra mötet var andra omgången i svenska cupen. Nu är det kval till Champions League. Och visst, torsk mot Värnamo senast kan vända till seger mot Liverpool.
Själv har jag svårt att se Melander skicka ut sin ögonsten i ett så pass tufft lopp utan att ha fog för det. Senaste loppet var verkligen inte det viktigaste loppet för året och Örjan styrde som han så många gånger gjort tidigare under preparé-lopp. Maharajas lopp mot OTP på Gävle för uppladdningen mot PdA sitter ännu på näthinnan.

Örjan torskar inte stora lopp med överlägsna hästar.
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat