Visa ett inlägg
Gammal 2017-05-03, 16:27   #174
Thuernman
 
Thuernmans avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 104
Sharp$: 1306
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av pagluca1 Visa inlägg
Jag är medveten om att man näst intill ger bolagen 100% rätt över sina surt förvärvade skattade riksdaler. Men varför är spelbolagen, när det gäller odds och kasino, mer giriga än Svetlana på valfri stripclub?

Under pokerns storhetstid fanns inte detta problem. Det enda man var nervös över var att bolaget, över en natt, kunde ha släckt ner och dragit med degen. Något som egentligen kan ses som positivt i denna sörja av pest och kolera då de i alla fall gjorde scamen snabbt och smärtfritt(?). Nu för tiden dras man med ångest i och med långdragna mail-konversationer med retarderade supportpersonal.
Fast det gör man ju inte i praktiken. Det finns inte en chans att de klausulerna håller i rätten, men det är inte ofta det dras så långt. De är bara till för att bolagen ska kunna hänvisa godtrogna spelare till sina Terms of Service för att slippa tjafs, och då det (uppskattningsvis) fungerar i 95%+ av fallen så är det mycket insparat arbete och kostnader.

Cran: Uppskattar verkligen den här tråden, och ta inte illa upp när folk inte kan skilja på dig som anställd och spelbolagen i allmänhet.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
sskssk (+5)
Thuernman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat