Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-03, 16:59   #584
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

WTA San Diego

Jankovic - Kleybanova 2 2,50 @ Bluesquare

OBS! One Ball Bookie!

Jankovic har inte tränat alls på tre dagar, och ska under dagen genomgå en magnetröntgen för sin fot. Serbiskan bröt mot i Portoroz för ett par veckor sedan mot Yakimova pga samma skada och den har inte blivit helt bra ännu. Oavsett om Jankovic väljer att spela eller inte kommer hon inte vara i bästa slag fysiskt här, och risken för att hon bryter matchen eller spelar under normal standard bör vara ganska så stor.

Ryskan Kleybanova vann sin första match igår mot Rezai med 62 57 63 vilket är ett bra resultat, och hon spelar ett häftigt serve/power spel som är oerhört effektivt på hc när det stämmer.

Kleybanova slog Jankovic i raka set i Moskva i oktober, men serbiskan vann med 2-1 i set i Fed Cup i Serbien i februari. I Indian Wells möttes de sedan igen och Jankovic vann då efter två tuffa set som hon gick segrande ur. Jankovic vann då senare hela turneringen och var i toppslag, något hon inte är nu.

Antar inte särskillt många använder Blue Square som bookie, men endast ett fåtal är ute med odds än så länge, då den spelas först kl 20 imorgon svensk tid. Väljer lägga spelet nu då jag sannolikt är upptagen med annat ikväll och inte hinner bevaka andra bookies odds-släpp, men det bör inte bli högre än 2,50. Denna bör vara spelbar helt ner till 2 blankt i odds tycker jag, om inte mer.

Senast redigerad av Luckystrike den 2010-08-03 klockan 17:05.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat