Visa ett inlägg
Gammal 2017-05-17, 10:59   #10
legolasse
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 688
Sharp$: 3010
Standard

Kan bidra med lite tankar före sista infon.

I första så ser det onekligen bra ut för favoriten 5 Electric Light. Går säkert framåt för varje start hos Untersteiner men blir väldigt stor favorit och är trots allt ingen hjälte sista biten. Men kort distans och spets på Jägersro luktar onekligen tråkspik.

I andra tror jag jättemycket på 11 Comte De Pommeau och mycket roligare då bra värdespik i nuläget. Hästen har mycket hög grundkapacitet och har nu gjort några starter efter lång vila. Lätt vinst i måhända enkelt sällskap senast men såg fin ut och som sagt kapacitet finns det så det räcker och blir över för att vinna detta lopp. Kusken är inte den bästa vilket drar ner chansen men går nog på den ändå om inte speltjänsterna skriker ut den senare idag.

I montéloppet är 5 Nantucket streckad på 75% och 6 Hamras One Moore på 3%. I senaste starten möttes de och då vann den senare? Ok att favoriten gjorde ett heroiskt lopp då och säkert går framåt med det loppet men hallå???? Så mycket ska det inte skilja i spelprocent och jag tar absolut med HOM på lappen. (Ökar säkert under dagen men troligen inte tillräckligt mycket).

I avd 7 vet jag inte hur du tänkte med ditt badkarsrace Klanke men att Solvato skulle kunna ta ledningen ser jag som högst otroligt. Nää ledningen tar med största säkerhet Takter med 5 Västerboonthenews. Takter i spets med en formstark favorit på Jägersro är en trolig spik i min bok.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ExtremtRik (+7)

Senast redigerad av legolasse den 2017-05-17 klockan 16:51.
legolasse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat