Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-04, 00:03   #585
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

WTA Copenhagen

Zakopalova - Malek 2 2,44 @ pinnacle (5/10)

Malek slog danskan Ejdesgaard med 60 61 igår, och det kan man hoppas gav lite självförtroende då hon haft det tungt senaste tiden. Malek har en godkänd serve, riktigt bra forehand och en bra backhand slice i defensiven. Tyskan gillar att mixa upp spelet från baslinjen och trivs spela på snabbare underlag som hardcourt inomhus.

Zakopalova gillar normalt gruset allra bäst men chockade genom att gå till 4e rundan i Wimbledon. Tjeckiskans bästa underlag är sannerligen inte hardcourt dock och hon har ofta enorma problem med att hålla sin egen serve på underlaget. Tjeckiskan mixar även hon upp spelet mycket från baslinjen med nätangrepp, stoppbollar och slicade slag. Zakopalova imponerade inte alls i första rundan då hon tappade set mot grusspecialisten och veteranen De Los Rios.

Malek leder faktiskt H2H med 3-0 där senaste mötet är från i maj i år då Malek vann med 64 75 på gruset i Estoril. De möttes också två gånger under 2007 då Malek vann en gång med 7-5 i avgörande på grus och en med 62 60 på carpet i Antwerpen, dvs ung. som hc inomhus.

Detta känns väldigt öppet menar jag, där två spelare i tveksam form möter varandra. Malek har haft problem med det mentala men får nu möta en spelare hon har en klar edge på från förr och förhoppningsvis kan det ge henne en fin fördel.

Senast redigerad av Luckystrike den 2010-08-04 klockan 04:04.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat