Visa ett inlägg
Gammal 2017-05-18, 17:37   #13
biddybye
 
Reg.datum: maj 2010
Inlägg: 422
Sharp$: 1201
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Jag kör det berömda badkaret lopp för lopp.

avd1.
Spetsstriden tar Floyd P Boko som är en startkatapult, Han öppnade bra från spår fem utan att ha någon utanför sig i årsdebuten, har även visat snabbhet vid snäva spår tidigare. Prickar Örjan starten så bör de sitta i spets per omgående och då kör de nog där så länge lampan lyser. Daniels hästar går som jehun och detta är nog inget undantag, hästen har höjt sig flera snäpp sedan han kom till Redens stall. Han ger ett flegmatiskt intryck men svarar bra på komandon och vi vet inte hur bra denna häst är även om det nu sägs att han går upp i klass. Han är redan ikvaad till elitlopps helgen nästa vecka. Men om jag känner örjan rätt så vill han vinna alla lopp och jag tror att ekipaget får bestämma i 16 fart för en dödens utmanare hittar jag inte i listan. bakom Pass upp för So Go Ikaros som mötte övermakten på umåker och svepte paket via en rejäl långspurt, näst senast avslutade han nedåt 11 sista varvet med fin spänst.
Frisco Flame klättrade i rygg på Great King Wine senast och klockan stannade på 11,2 på varvet med gott om kräm kvar. Scarlet Ribb pressade tufft för att nå fronten senast in mot sista sväng i sin comback och det var bra med 14 sista varvet, hästen är härdad i dessa sammanhang och är inte golvad om min etta är dålig.
Walle West har varit rejäl från dödens i två starter på raken inte bättre motstånd nu men desto sämre läge.

Ändringar: Walle West och Scarlet Ribb går med vanlig vagn, jänkarvagn senast. Mattias Djuse har inte bestämts sig hur med nr 12 avvakta och se.
Västerbro G gick med helstängt och utryckare ff gg senast men det blev mosatt effekt nu återgår man till gammal utrustning.

Vem drar tåget? Jag tror Walle West får börja ta ett insiativ om han skall få chansen..


Överspelad: Explosive River brukar ha svårt att hävda sig i den här typen av lopp och blir troligen för hårt spelad. Borde ligga under 5%..


Rank avd1.
A 6 B 5-4-9-11-12 C Resten
Vi har ungefär samma syn på den avd, en jag blir lite sådär sugen på är västerbo grosbois till 2 procent. Har ju kapaciteten men har stannat i ledningen.
biddybye är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat