Visa ett inlägg
Gammal 2017-06-19, 21:24   #54
mumintroll
 
Reg.datum: jan 2017
Inlägg: 112
Sharp$: 593
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Morgan007 Visa inlägg
Www.scandibet.com har nu öppnat. Det är ett nytt Bethard-varumärke med en rimlig bonus på 1000 kr. Bethards odds, så bland annat 100% återbetalning på några vm-kvalmatcher.
Enligt deras allmänna villkor har dom rätt att beslagta bonus och vinster om man lägger högre bet än 100sek. Nog för att det står 1000sek i villkoren för sportbonusen, men vill dom så har dom all rätt att beslagta vinster om man bettar för mer än 100sek med tanke på dessa punkter: .
18. Generella bonusregler gäller.
19. ScandiBets generella regler gäller.

Samt att riktiga pengar spelas före bonuspengar

Bra att ha i åtanke att man bryter mot deras villkor nästan hur man än gör

1.1 Alla bonusar, freespins, gratis pengar, insättningar som genererar freespins eller andra erbjudanden som marknadsförts via affiliates, e-mails, SMS eller andra kanaler måste omsättas i spel i Grupp A. Det är inte tillåtet att spela i grupp B då man omsätter en insättning eller en bonus. Väljer du att omsätta på sportsbook så måste dina spelkuponger ha ett odds över 1.9. Detta gäller om inget annat anges på den specifika bonusen eller kampanjen.

Grupp A - Spelautomater, videospelautomater, lotter, sportsbook = 100%
Grupp B - Video Poker, 3 Card Poker, bordsspel och övriga spel = 0%

Insatser på följande spel räknas ej mot omsättningskravet: Blood Suckers, The Wish Master, Immortal Romance, Robin Hood Shifting Riches, Playboy, Champion of the Track, Dead or Alive, Kings of Chicago, Cosmic Fortune, Jackpot6000 och progressiva jackpottar (se mera information under fliken Jackpottar i casinot).

Max tillåten insats under bonusperiod är 100 kr eller motsvarande summa i annan valuta, per spel eller spin. Större insatser eller spelande av spel i grupp B kommer att leda till konfiskering av bonustillgångar, freespins och eventuella vinster som gjorts av bonuspengar. Dessa regler gäller även kampanjer som av misstag ej marknadsförts med ett giltigt omsättningskrav.

Senast redigerad av mumintroll den 2017-06-19 klockan 21:34.
mumintroll är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat