Ämne: Lördags MLB!
Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-01, 17:24   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Lördags MLB!


Gårdagens spel slutar med insatsen tillbaka efter att matchen slutar på precis 9 runs när vi hade Under 9 i matchen mellan Royals - Twins.

Sett till chanserna i matchen så blev det väl orättvist många runs då vi endast hade 13 hits vilket i normala fall leder till 5-6-7 runs men denna gången hade lagen otroligt bra utdelning på dom relativt få chanserna som var i matchen och får till hela 9 runs.

Spela matchen igen med endast 13 hits och jag tar Under 9 runs alla dagar i veckan då det garanterat kommer vara extremt lönsamt i längden men denna gången får vi nöja oss med insatsen tillbaka.

Idag är det full rulle i MLB då vi har hela 17 matcher trots att den endast finns 30 lag i ligan och det är för att vi har två stycken double headers där Royals - Twins och Tigers - Indians ska spela 2 matcher mot varandra idag om vädret tillåter.

Jag väljer att börja med att reka följande idag:


Spel Nr1: OBS Game 1 med start kl 20:15

Twins ML @ 1.90 (bet365) ... Insats: 6 Units


Kort Motivering:

Berrios som startar för Twins är en av ligans mest lovande pitchers och har verkligen fått till det denna säsongen då han har en fin ERA på 2.98 över 9 starter och då ska man han med i beräkningen att han mött väldigt tuffa lag i majoriteten av sina matchen men ändå har riktigt fina resultat. Royals offensiv är bland ligans sämsta och spelar Berrios i närheten av hur han gjort hela säsongen så kommer han vara klart mycket bättre än sin motståndarpitcher idag.

Red Sox manager John Farrell kommer nog inte följa sitt lag Red Sox mest denna dagen utan han är nog mer intresserad av sin son Luke Farrell som här gör MLB debut för Royals som 26-åring. Att göra debut i MLB så här pass sent brukar i regel innebära att man inte riktigt har vad som krävs för denna nivån men i dagens läge när Royals ska spela 2 matcher samma dag så får man ta till någon form av nödlösning och kastar därför in Farrell. På dom lägre nivåerna så har Farrell endast okej stats tidigare och det är enligt mig stor chans att han får rejäla problem mot MLB batters som såklart är mycket svårare att möta än dom han möter i dom lägre divisionerna.

Båda lagen är mer eller mindre ordinarie i denna första matchen för dagen och kommer säkerligen vila några spelare till den andra matchen som spelas under natten då det är dumt att slita på sina viktiga batters över 2 hela matcher samma dag.

Enligt mig är det ingen tvekan om att Berrios normalt är klart bättre än Farrell vilket ger Twins stor fördel i pitchingduellen. Lagen som helhet är väl ganska jämna men jag håller Twins offensiv som den vassare och när man då också har fördel i pitchingduellen så bör man vara klar favorit i denna matchen!




Kanske fyller på med något mer under kvällen och om så blir fallet så lägger jag in dom spelen i denna tråden. Ha en fin lördagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat