Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-03, 16:24   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 174
Sharp$: 57095
Standard

V64 Bollnäs (månd)


Toppsport i Bollnäs i dagarna två med fokus på kallbloden.

V64-1

Måste vara det bästa 15 tkr lopp som körts i Norrland på länge.

Dagens mest spelvärda häst hittar vi här om biken åker på igen. Lugnets Sardonyx såg ut som en ny häst senast i Boden första barfota runt om och första med amerikansk bike. Klar favorit hos nätbolagen . Inte ens hälften så mycket insatser som favoriten Ural hos svenska atg. Ural dessutom en spetshäst. Men går ner i klass ska sägas .

V64-2

Lyssnat helst inte på JO Perssons chansvörderingar då det mörkats för många gånger utåt. Men megafavoriten har 20 m extra att plocka in på den tränaren kör själv och 40 m på många andra hästar där några är riktigt bra.

V64-3

Väldigt lågklassigt lopp. Favoriten för stor känns det som. Edelsha har väl suttit fast för många ggr nu. Gigantiskt kuskplus på den i kväll.

V64-4

Här bör man överleva med streck på 5,8,9

V64-5

Här finns väl dagens mest överspelade favorit i Nakoda Goj. Så tänkte i alla fall jag när tränaren meddelar utrustningsändringar på Twitter från bike och barfota runt om till skor och vanlig vagn.

Ett väldigt dåligt lopp och krävs många streck för att vara säker på att överleva är känslan.

V64-6

Järvsö Blomster är nog rätt storfavorit med lopp i kroppen och när det är aviserat bike för första gången. Mofaksan känns annars spelvärd. Verkar som den matchats för detta hela året. Långben åter i vagnen (fel i programmet) och skoryck. Riktigt preparelopp sist.


Känns givet att bara gå för alla rätt i kväll , eller snarare extra givet. Sällan det inte är det enligt mig.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
hammering (+3), Fulsprit (+3)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat