Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-06, 06:48   #589
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

WTA Copenhagen

Wozniacki - Goerges 2 5,0 @ Bet365 (5/10)

Den tyska talangen Julia Goerges har spelat fruktansvärt bra den senaste tiden efter Wimbledon och har 14 vinster och en förlust sedan dess.

Goerges har en riktigt bra förstaserve och en väldigt tung forehand som hon nästan alltid satsar hårt på. Goerges rör sig också bra för att vara så stor som hon är. Hon vann grusturneringen i Bad Gastein för 1,5 vecka sedan men trivs normalt riktigt bra på snabbare underlag också. Tyskans stora akilleshäl har varit stabiliteten i grundslagen som varit sisådär, men det har sett mycket bättre ut på sistone. Goerges har krossat Voegele och Barrois hitills i turneringen och styrt matcherna helt dit hon vill.

Wozniacki slog Benesova med 2-1 i set och 6-0 i avg. igår, men tjeckiskan var ryggskadad, så siffrorna blev nog lite för stora mot slutet. Danskan servade helt uselt i första setet, vågade inte satsa fullt ut från baslinjen och det såg väldigt nervöst ut.

Detta är danskans första turnering sedan Wimbledon, och jag tycker hennes form är lite av ett frågetecken. Goerges spelar i ett sanslöst stim för dagen och hon har vapen i sitt spel som gör henne farlig för vem som helst när det stämmer. Wozniacki har aldrig trivts mot den här typen av kraftfulla spelare med bra servar, och jag tror tyskan kan slå till här.

Både +5 game till 1,99 @ pinnacle och rak spelas. Raka spelet borde vara spelbart ner mot 4,20-4,30 i alla fall.

Senast redigerad av Luckystrike den 2010-08-06 klockan 07:01.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat