Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-08, 08:13   #28
Klanke
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Standard

avd1.
Magic Happens har peter pratat sig varmt om sedan sundsvall brann och snart måste det vara dags för honom att vinna på v75 igen. Uppstream tar hand om spets och leder länge, något passiv senast och blev fast med rubbet. Hela vägen nu Erik? Båsta Palema tog ner Marlon Donvic från dödens den 24/4, vann lätt från spets senast trots en liten galopp på vägen. Det rycktas om barfota runt om ff gg. (intressant om det slår väl ut)

avd2.
Tjacko Zaz blir normalt svårslagen om felfri löpning men hur är formen och dessutom oroar galopperna. Draget är Xlint Chili trippel som fick loppet perfekt kört senast (2a ytter) avgjorde med en gäspning. Var även helt okej från ledningen även gången innan och formen verkar vara på uppgång. Tok för lite spelad gentemot chanserna.

avd3.
Bugatti Brick är mycket snabb ut och missar inte ledningen från detta perfekta läge. 1609 är dessutom bättre eftersom kurvan kommer tät inpå, får han sedan köra i sitt eget tempo så blir han ytterst svårslagen. Sprang dött lopp med Glida N senast och kan bli farlig från samma position igen, fortsatt barfota runt om.. ++

avd4.
Johan Untersteiners New Devatian kvalade in till Breeders crown finalen för ston förra året genom andra plats i försöket. Hon är mycket kapabel för klassen. Hon har tok för lite pengar på kontot i förhållande till sin kapacitet. Kevin O sitter upp bakom ff gg som också tillhör de bästa lärlingar vi har i landet. Zola boko dottern bör ha en del utveckling kvar i sig och ska ha toppchans oavsett löpning..

avd5.
Ett vidöppet lopp där en skräll kan ligga och lura. Draget är J.H Mannerheim som är en stark och rejäl häst för klassen. Vettigt läge och till knappa 12% måste det vara ett fynd! passa skrällar som Kungkurt som öppnar okej, håller toppform sedan vill jag nämna Mega star som har vunnit enkelt i lite billigare omgivningar men intrycksmässigt imponerat. Om toktempo så lär ni få en miljonskräll de lux

avd6.
Normalt ser det mycket bra ut för favoriten men med tanke på senaste tidens galopper spikar jag inte. Day or knight in som är mycket högkapabel och blir farlig om det blir uppskruvat tempo där framme första med jänkarvagn idag. Passar även på att lyfta fram nr 2 fin fart och sitter fint till direkt. Mosaiken åker med på kapacitet men det känns som han haft sitt bäst före datum, om form kan det eventuellt hålla länge.

avd7.
Många tjänster väljer nog att spika 4 eller 5 och visst så kanske det kan bli men jag har några roliga drag som ger värdet en skjuts uppåt och vi tar betalt Brothers in am satt fjärde ytter senast och vreds på i vida spår in mot slutsvängen, avgjorde knappt men enkelt, trivs med barfota dans och går inte att räkna bort trots något bättre hästar nu. Passar på att varna för Pokermon Ås räcker gott i klassen, frågan är vart man hamnar men inte helt borta och låg procent. Valentino Strix galopperade under anfall senast, gick starkt i spåren även gången innan och verkar vara i toppslag. Hästen står sig fint inne i klassen och bör sluta där framme någonstans. 3%?? Say that agian är också snabb ut, lurar Björn alla idag?


Bolagssystemet.
https://pinracer.se/systems/af9mk6ex...5w-5ra4/shared

God tur!
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat