Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-08, 10:38   #35
Cleon_9
 
Cleon_9s avatar
 
Reg.datum: apr 2013
Inlägg: 339
Sharp$: 2720
Standard

Avdelning 7 är ju inget annat än ren mumma att analysera sedan Goop hintar om att han skall köra i spets. Nu får vi se om så blir fallet när Bergh väl trycker på utifrån men scenariot att ta hänsyn till just nu är att STA svarar spets och kör där så länge lampan lyser.

Vad händer då? Först och främst tror jag inte STA står ända in i mål om det blir lite körning och den blir manglad av Nobel Amok i dödens. Sen är frågan om Nobel Amok är bra nog att vinna från dödens eller om det blir så hårt tempo att det bäddar för hästarna bakifrån, främst 10 och 11 och att de slår av hästarna där framme.

Själv hoppas jag att Joakim Lövgren är med på noterna idag. Att han kör lagom från start och hittar ner i 2-3 par utvändigt och sedan får spara speeden till 500m kvar (eller hlest ännu längre). Har det varit körning så tror jag att Iago Zon slår av både STA och Nobel Amok och att de där bak inte når fram. Blir det en lugnare körning tror jag att han speedar ner de där framme ändå så länge hästen inte behöver attackera för tidigt. Men det känns som bakspårshästarna kommer att vänta in i det längsta innan de attackerar.

Så just nu, spik 4 Iago Zon i den avslutande avdelningen till 19%.
Cleon_9 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat