Ämne: v64 Rättvik
Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-09, 21:08   #2
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 161
Sharp$: 57047
Standard

Finns väldigt lite info tyvärr ang utrustningsändringar och annan viktig spelinformation att analysera dagen innan V64 omgångar. I princip allt kommer löpande under tävlingsdagen. Det är mest att kolla lopp i lopparkivet på hästar man behöver mer koll på som kan göras tidigt.

De tränarintervjuer som dalatravet har i barnprogrammet värdelösa som vanligt. Där framgår typ ingenting viktigt spelmässigt.

Noterat från rondenintervjun med stall Melander att man nu ska testa att rycka framskorna på Qatar QC. Det har dom snackat om ett tag så ska bli intressant att se utfallet .

Readly Express blir väl alllas spik nu när Reden ligger väldigt lågt med enda motbudet. Är väl sådär kul att bygga system på årsdebuterande topphästar som ska vara i form om en månad annars.

Svåraste loppet är nog avd 1 där rätt dåliga hästar över flera volter ska ut över 3140m. Med 20 tkr i förstapris har nog inte alla laddats i månader för uppgiften. Titan Brodde är bra när den funkar (vilket inte är så ofta, men gjorde det i P21an sist).

Båths häst i avd 3 möter mest skräphästar vad jag kan se och den verkar funka nu i loppen med ny balans.

Ska läsa på mer i morgon.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
DonDraper (+1), affe56 (+10)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat