Ämne: V75 Årjäng
Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-15, 10:28   #66
Klanke
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 698
Standard

Troliga spiken:
avd1. Vejo Heiskanens sjärnsto Some Summit gjorde en bejublad comeback senast då hon årsdebuterade i Finland efter ca 8 månaders uppehåll. Hästen såg mycket fin ut och bör ha gott fram med loppet i kroppen. Toppchans att vända in och ut på motståndet och spiken är lika klar som genialisk Spets ut och slut!


Dragen:
Donners Am var rejäl vid dödens segern senast i positiv aktion, är en av loppets med distansgynnade 6%

Charlie Meras vinner om han kommer till spets men gör han det? bakom kryddar vi med några helt bortglömda drag framför allt Miss Åslanda som bombade till tätt senast och höll en säker längd, var vass mellan hästar i diamantstoets final efter passivt upplägg.

Cab hornline har inlett posivit i år, han har höjt sig rejält efter sin kastration och blir allt bättre. Öppnar mycket snabbare nu än tidigare och en viss risk att han sitter i spets in i första sväng. Emmet Brown ger ett formstarkt intryck för dagen.


Monfalcone är helt bortglömd idag, snabb ut och taktiken är? passa även Born in the U.S.A som tillhör de bättre i fältet. Blåser förbi många upploppet ned och är spelvärd

Daniel och Örjan är ett bra radar par. Spåret är ett ? ledningen tar nr 1 och körs där så länge lampan lyser. Hela vägen? vi målar ändå på för vi vill åt miljonerna


DD1. 6-12
DD2. 1-8
* 50

God tur!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Kocken14 (+10)
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat