Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-20, 18:47   #3
Spiritus
 
Reg.datum: maj 2015
Inlägg: 943
Sharp$: 2743
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Det finns mycket att göra för banorna.

1: Börja med att presentera en parkering utan gropar och spår så underredet slipper skrapa i backen.

2: Lär dem som sitter i entrén att sälja lite. Erbjud aktivt t.ex. ett program, sälj restplatser till restaurangen, skicka med kuponger för streckspel och dubbel.

3: Travsällskapets styrelse är ofta på plats för att vara prisutdelare. Kanske kunde de timmen före första start också vara publikvärdar? Hälsa välkommen, visa till rätt plats, prata väder eller sport. Publiken är ju banans kunder.

4: Torka av bänkar och bord utomhus från fågelskitar, pollen, gräsklipp och damm.

5: Mat behöver inte vara billig, men den behöver heller inte upplevas som dyr. Och framför allt skall den kännas prisvärd. Istället för enklast möjliga hamburgare för en 50-lapp kanske man skall tänka ostburgare med bacon, dressing, sallad, tomat, lök och inlagd gurka för 65kr. Istället för korv med bröd för 20kr kanske man kan tänka tunnbrödrulle med räksallad för 60kr. Höja upp sig i värdekedjan lite.

Och ja, man får gärna satsa på en hela mikrofoner, mikrofoner som har laddade batterier, ljudutrustning bakom som är rätt dimensionerade, inställda av någon som vet hur man gör och så kablar som inte glappar, sprakar och knastrar.
Alla travbanechefer: Skriv ut detta och klistra upp på väggen på ert kontor.
Spiritus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat