Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-22, 13:52   #59
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 201
Sharp$: 57249
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Manprinsen Visa inlägg
Vi som har hår på bröstet spikar kung Johnny med Dalarnas stolthet såklart. Jorma till 71% bjuder jag på även om hästen verkar vara ett undantag.
Ja, dom som tycker 71 procent är helt galet försöker ju hitta anledningar att fälla. Det är ju så med poolspel att man spelar för att vinna övriga spelares pengar, och det gör man inte genom att följa kollektivets streckande .

- Jorma som kör har usel V75 statistik . En betaltjänst skrev att man gått 7000 kr back i år om man lirat 100 kr vinnare på alla hans V75 styrningar .

- hästen ska vara i toppform om drygt 3 veckor i jubileumspokalen. Man maxar säkert då med jobb och utrustning. Bakskorna sitter på även idag.

- Johnny takter säger till en betaltjänst på stallbacken idag att ham ska göra allt för att få spets och köra där. Utmanar jättefavoriten kommer en tredje häst vinna tror han och påtalar att On Track Piraten har världsrekord över 2640.

Man kan väl säga ändå att Readly Express har bäst chans men att den är oerhört överspelad som i stort sett alla hästar är med sådan procent. Det avspeglar i stort sett aldrig den verkliga vinstchansen .
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+1), Manprinsen (+10)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat