Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-23, 10:26   #12
Fidus
 
Fiduss avatar
 
Reg.datum: okt 2015
Inlägg: 764
Sharp$: 1697
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av legolasse Visa inlägg

Super War Horse. Riordan är en vass tränare och SWH var superbra näst senast vid enkel vinst mot bra hästar. Sämre senast men från ett bra läge och om tillbaka till samma nivå som vid senaste vinsten bör det vara toppchans för Jepsson.
Super War Horse har verkligen varit finfin de gånger hästen varit bra. Usel senast. Min idé trots allt.

Citat:
Ursprungligen postat av Lotus Visa inlägg
Spikar imorgon, någon som har några bra förslag?
Lurar själv på Illona Håleryd som trivs bakifrån, Tesio som det borde vara dags för (BG spikar sig själv) samt Cash Crowe.

Draget är Unheard of i avd 2. Bra i Halmstad och Stefan Söderqvist och Axevalla är ju en kär gammal kombo.
Jo, Unheard Of:s spurt senast var mycket bra. Till 4% vill jag också prova.

Varför spika Tesio, som mycket troligt kan komma att galoppera igen? Allting tyder väl för tillfället på att han gärna provar gångarten under lopp? Favorit att jobba bort, helt klart.

Citat:
Ursprungligen postat av Jarmop Visa inlägg
Promo Kemp är en ganska given spik för mig. Dom andra har haft en lång säsong bakom sig och man har märkt av lite formtapp på några av dessa hästar nu. Promo vart rejält uppsnackad i debuten för Hamre och den såg också riktigt fin ut över mål senast.
Blir det bike som Olle säger så är det en given spik för mig.
Promo Kemp gick ett bra lopp senast, men var klart slagen över upploppet. Den vill jag se mer utav. Det lär bli dagens hetshäst, kan tänkas? Nä, jag avstår att gå rakt ut på den.

Citat:
Ursprungligen postat av Jarmop Visa inlägg
Just ja, stackars Ultra Bright...här snackar vi garantidödens. Håkan K har bara en uppgift i detta lopp, elda på vad som går från start och köra en snabb femhundring med Ultra Bright i dödens och sen släppa över kommandot till Darling

Låser loppet på Cash Crowe som jag tror enkelt plockar ner Darling ifrån dödens samt Inga in Heaven då den har en vass spurt och Örjan i vagnen.
Jag tror Håkan släpper till Ultra och bevakar vinnarhålet. Darling hamnar i dödens. Därefter är det upp till Takter om det ska bli någon fart på loppet eller på stället marsch? Fredde och Stefan göttar sig åt att strida sida vid sida upploppet ner om Takter aldrig kommer med Cash?
I rygg sitter Håkan och drömmer om lucka, men saknar riktiga turen?



Mina spiktankar just nu är...
... 1 Amalia Cash(25%). Hon är rejäl värre och idag ickefavorit. Jag tror jag provar mot dagens gäng.
Bricka ett är lurigt, men sällan fel oavsett hur långsam ut hästen är. Lika ofta ges chansen att ta sig ut direkt som att bli tidigt inlåst.

2 Super War Horse (17%). I ett annars för min del öppet lopp. Härlig när han sprintade undan vid senaste segern mot bra häst, Executive Caviar. Kolla samma start 17/4. Jag tror inte Promo har en chans att ta en längd på SWH? Spets och blommar blir det om hästen är frisk? (SWH verkar iallafall inte lättpasserad i starten.)
3 Vikens High Yield?


Stochampionatvinnare?

2 Ultra Bright ska slås ifrån spets. Det blir svårt att klara utav...
Det går väl knappast att imponera mer än vad 5 Cash Crowe gjort?

Roligt lopp!




Senast redigerad av Fidus den 2017-07-23 klockan 10:27.
Fidus är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat