Ämne: V75 Hagmyren
Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-23, 12:42   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 174
Sharp$: 57096
Standard

V75 Hagmyren


Får hoppas det inte blir regn på lördag, för det såg verkligen inte roligt ut där uppe i söndags när jag följde tävlingarna eftersom legolas bet hade en saltad pool till deras lopp. Banan var rent ut sagt bedrövlig och verkade inte tåla något vatten alls.

Brukar bli lite lättare när det är V75 i Norrland. Många ojämna lopp.

Klass 2

Highland Park överlägsen i går i ett ramlopp till V75an. Gick 13,2 och det borde duga långt i en Norrlands V75a.

Lugnets Sardonyx väldigt fin i Boden i juni. Inte lika bra starten efter. Struken sist. Vet inte varför. Kan vara intressant om barfota och bike som i Boden.

Ser ut att vara rätt många chanslösa med.

Klass 1

Här blir nog Bruno Bagheera storfavorit. Vissa varningsklockor ringer dock med tanke på att detta nog mest handlar om ett lopp i kroppen inför derbykvalen två veckor senare. Ny i klassen med har jag för mig.

Brons

Ser ut som ett öppet bronsförsök. Söndagsvinnaren får bli PGNs snackhäst Sloopy Joe som nu har årsdebuten avklarad och troligen får Erik A i vagnen nu.

Silver

Halva fältet har inte med segern att göra. Tjacko Zaz troligen storfavorit. Spitcam Jubb och Nappa Scar är väl dom som skulle kunna utmana om elitloppshästen inte har sin bästa dag

Guld

Måste vara den sämsta gulddivisionen som körts på länge. Borde stå mellan Volstead och Fossens Bonus.

Stoloppet

Ingen vidare sportslig klass på detta race men ser rätt knepigt ut spelmässigt. Eva I H nära att kvala in till stochampionatet . Går nu ut här och möter många dåliga hästar. Kitspirit toppform. Vad kan segermaskinen från Gotland på fastlandet ?

Kallblodsloppet.

Fender på startvolten eller Art Nökkve med 20 m tillägg . Ser rätt spelvänligt ut. Får kolla mer.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
MikaF (+5), Trinity (+5)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat