Ämne: V75 Hagmyren
Visa ett inlägg
Gammal 2017-07-30, 22:13   #150
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 680
Sharp$: 2434
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Altoc Visa inlägg
Problemet med spellicenserna är att de inte ger något till sporten. Då står vi där med ett ATG som förutsätts ta ansvar för sporten samt ett antal övriga spelbolag som fullständigt skiter i att svensk travsport dör inom några år. När det inträffar hoppar de glatt vidare till nästa land och nästa sport de kan göra pengar på.
Visst, Legolas är små och "ofarliga" för tillfället. Men företeelsen som sådan är livsfarlig för travsporten. Det ser vi runt om i Europa. Det finns 2 länder som dominerar travet, Frankrike och Sverige. Båda med starka statliga spelbolag som ser till att sporten kan överleva.
Det är så förslaget till licenssystem ser ut för tillfället. Det är dock sällan som man inte filar till en utrednings förslag där det går att anta att det kommer att brista extra hårt.

Det låter inte som du tror att tåget har gått för monopolet? Om man blundar och håller för öronen och skriker ATG ATG ATG ATG så kommer allt att förbli som nu?

Jag håller med helt om att det finns problem med licens-förslaget som det ligger. Men STs fanatiska hållning innebär ännu större problem. Det är jag tämligen säker på.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat